#1  
Old 9th December 2012, 21:48
Landi20 Landi20 is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 19
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default dns

i using no-ip and i canīt make my dns reach

my configuration of my network is

iface eth0 inet static
address 192.168.1.100
netmask 255.255.255.0
network 192.168.1.0
broadcast 192.168.1.255
gateway 192.168.1.254
dns-nameservers 8.8.8.8 8.8.4.4
in host i have this
127.0.0.1 localhost.localdomain localhost
192.168.1.100 ola.no-ip.org ola
i have to install the no-ip cliente to make work???
in my router i configurate my dns
and when i put my ip the webiste is redecioned to squerriel and not my website how i solve this problems
someone can help-me

Last edited by Landi20; 10th December 2012 at 00:40.
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 10th December 2012, 11:01
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,743 Times in 2,577 Posts
Default

Does your router forward port 80 to your web server?
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #3  
Old 10th December 2012, 14:05
Landi20 Landi20 is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 19
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

yes all ports is forward in my router
and with my ip send me to sequirial and not the file index.php
when i create account and configurate the dns the mx and ptr to my ola.no-ip.org when i create a domain i canīt send
your recive mail

Last edited by Landi20; 11th December 2012 at 16:11.
Reply With Quote
  #4  
Old 12th December 2012, 10:21
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,743 Times in 2,577 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by Landi20 View Post
when i create account and configurate the dns the mx and ptr to my ola.no-ip.org when i create a domain i canīt send
your recive mail
Almost all dynamic IPs are blacklisted, therefore you should set up relaying: http://www.howtoforge.com/postfix_re...her_mailserver
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #5  
Old 12th December 2012, 20:57
Landi20 Landi20 is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 19
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

when i make restart my postfix a have this warmings
postconf: warning: /etc/postfix/master.cf: unused parameter: smtpd_bind_address=127.0.0.1
postconf: warning: /etc/postfix/master.cf: unused parameter: smtpd_bind_address=127.0.0.1
postconf: warning: /etc/postfix/master.cf: unused parameter: smtpd_bind_address=127.0.0.1
postconf: warning: /etc/postfix/master.cf: unused parameter: smtpd_bind_address=127.0.0.1
postconf: warning: /etc/postfix/master.cf: unused parameter: smtpd_bind_address=127.0.0.1
postconf: warning: /etc/postfix/master.cf: unused parameter: smtpd_bind_address=127.0.0.1
/usr/sbin/postconf: warning: /etc/postfix/master.cf: unused parameter: smtpd_bind_address=127.0.0.1
/usr/sbin/postconf: warning: /etc/postfix/master.cf: unused parameter: smtpd_bind_address=127.0.0.1
/usr/sbin/postconf: warning: /etc/postfix/master.cf: unused parameter: smtpd_bind_address=127.0.0.1
/usr/sbin/postconf: warning: /etc/postfix/master.cf: unused parameter: smtpd_bind_address=127.0.0.1
/usr/sbin/postconf: warning: /etc/postfix/master.cf: unused parameter: smtpd_bind_address=127.0.0.1
/usr/sbin/postconf: warning: /etc/postfix/master.cf: unused parameter: smtpd_bind_address=127.0.0.1
/usr/sbin/postconf: warning: /etc/postfix/master.cf: unused parameter: smtpd_bind_address=127.0.0.1
/usr/sbin/postconf: warning: /etc/postfix/master.cf: unused parameter: smtpd_bind_address=127.0.0.1
/usr/sbin/postconf: warning: /etc/postfix/master.cf: unused parameter: smtpd_bind_address=127.0.0.1
/usr/sbin/postconf: warning: /etc/postfix/master.cf: unused parameter: smtpd_bind_address=127.0.0.1
/usr/sbin/postconf: warning: /etc/postfix/master.cf: unused parameter: smtpd_bind_address=127.0.0.1
/usr/sbin/postconf: warning: /etc/postfix/master.cf: unused parameter: smtpd_bind_address=127.0.0.1
/usr/sbin/postconf: warning: /etc/postfix/master.cf: unused parameter: smtpd_bind_address=127.0.0.1
/usr/sbin/postconf: warning: /etc/postfix/master.cf: unused parameter: smtpd_bind_address=127.0.0.1
/usr/sbin/postconf: warning: /etc/postfix/master.cf: unused parameter: smtpd_bind_address=127.0.0.1
/usr/sbin/postconf: warning: /etc/postfix/master.cf: unused parameter: smtpd_bind_address=127.0.0.1
i configurate all ports in my router and server
i only can send an recive the mail of internal domain
if i send for mail for example to hotmail our yahoo
i do you say in last post with valid mail but donīt work
i recive this message
This is the mail system at host ola.no-ip.org.

I'm sorry to have to inform you that your message could not
be delivered to one or more recipients. It's attached below.
and if i send the mail from xxx@ola.no-ip.org to 123@hotmail.com
i donīt recive the message and not send any error
For further assistance, please send mail to postmaster.

If you do so, please include this problem report. You can
delete your own text from the attached returned message.

The mail system

<xxxxxx@hotmail.com>: host smtp.live.com[65.55.96.11] said: 530 5.7.0 Must
issue a STARTTLS command first (in reply to MAIL FROM command)
how i fix this problem

Last edited by Landi20; 12th December 2012 at 22:49.
Reply With Quote
  #6  
Old 14th December 2012, 19:59
Landi20 Landi20 is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 19
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

my dns zone it like this
A mail 192.168.1.100
A ola.no-ip.org 192.168.1.100
A www 192.168.1.100
Mx ola.no-ip,org mail.ola.no-ip.org
ns ola.no-ip.org ns1.ola.no-ip.org
ns ola.no-ip.org ns2.ola.no-ip.org
Ptr ola.no-ip.org 192.168.1.100
where is the problem
how i solve the problem

Last edited by Landi20; 15th December 2012 at 15:22.
Reply With Quote
  #7  
Old 16th December 2012, 23:52
Landi20 Landi20 is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 19
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Default

i went the log of my mail and i have this error
Dec 16 22:35:43 pedroalves postfix/error[3447]: 64CCBA6BFC: to=, relay=none, delay=1174, delays=1174/0.1/0/0.01, dsn=4.3.0, status=deferred (mail transport unavailable)
Dec 16 22:35:56 pedroalves postfix/master[2269]: terminating on signal 15
Dec 16 22:35:58 pedroalves postfix/master[3584]: daemon started -- version 2.9.3, configuration /etc/postfix
Dec 16 22:37:46 pedroalves postfix/master[3584]: terminating on signal 15
Dec 16 22:37:47 pedroalves postfix/master[3733]: daemon started -- version 2.9.3, configuration /etc/postfix
Dec 16 22:37:47 pedroalves postfix/qmgr[3737]: 35A9BA6C01: from=, size=622, nrcpt=1 (queue active)
Dec 16 22:37:47 pedroalves postfix/qmgr[3737]: warning: connect to transport private/amavis: Connection refused
Dec 16 22:37:47 pedroalves postfix/qmgr[3737]: A110EA6C00: from=, size=622, nrcpt=1 (queue active)
Dec 16 22:37:47 pedroalves postfix/qmgr[3737]: 69D6FA6BF2: from=, size=622, nrcpt=1 (queue active)
Dec 16 22:37:48 pedroalves postfix/error[3738]: 35A9BA6C01: to=, relay=none, delay=346, delays=346/0.04/0/0.04, dsn=4.3.0, status=deferred (mail transport unavailable)
Dec 16 22:37:48 pedroalves postfix/error[3738]: 69D6FA6BF2: to=, relay=none, delay=826, delays=826/0.09/0/0.01, dsn=4.3.0, status=deferred (mail transport unavailable)
Dec 16 22:37:48 pedroalves postfix/error[3739]: A110EA6C00: to=, relay=none, delay=406, delays=406/0.1/0/0.01, dsn=4.3.0, status=deferred (mail transport unavailable)
do have make two all again
now i canīt send you recive enny mail
how i fix this problem
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
DNS data from Standalone servers to Primary DNS server SamTzu Tips/Tricks/Mods 7 15th November 2009 13:38
Squid Proxy Caching on Linux obzerver Installation/Configuration 4 13th August 2008 19:51
Google Apps dayjahone General 19 29th March 2008 17:25
DNS Configuration Problems VMartins Installation/Configuration 10 24th July 2007 14:40
Unable send receive emails vassilis3 Installation/Configuration 15 19th May 2007 14:34


All times are GMT +2. The time now is 04:28.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.