#1  
Old 3rd August 2006, 15:38
mydeputy mydeputy is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 11
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Unhappy Directory errors ?

Hi Guys
when I setup a domain the following directory was created
/var/www/web11/web
using dreamweaver I was able to upload my site to this directory

when I created a 2nd domain the following dir was created
second site is /var/www/web15/web

but when I use dreamweaver to up load a site
it installed the file here
/var/www/web15/user/web

they have been created in diff directorys ?

Both sites have the same setup in dreamweaver except for the user name a nd password and domain name

Has any seen this before and how to fix it
Thanks Jim
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 3rd August 2006, 15:49
Ben Ben is offline
Moderator
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 1,029
Thanks: 7
Thanked 62 Times in 56 Posts
Default

is the user in the second case markes as admin?
As far as I know all ftp roots of non admin users are below the /user/ dir
Reply With Quote
  #3  
Old 3rd August 2006, 16:01
mydeputy mydeputy is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 11
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Default Directory errors ?

Ben Thank you very much
I was very perplexed with this one
you where right admin move up one level

Now all I need to finish is the email problem

Thanks again
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Help dnectom Installation/Configuration 5 15th June 2006 14:05
Mysterious Install Problem tgansert Installation/Configuration 5 9th May 2006 15:35
setup fails on debian 3.1 dtrumbower Installation/Configuration 7 7th March 2006 13:42
Update to 2.2.0 question brianetilley Installation/Configuration 10 4th March 2006 17:02
ISP install problems Debian sarge 3.1 lerra Installation/Configuration 1 5th January 2006 16:37


All times are GMT +2. The time now is 21:33.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.