#1  
Old 19th September 2013, 09:17
skoena skoena is offline
Senior Member
 
Join Date: Sep 2009
Location: Emmen, Netherlands
Posts: 421
Thanks: 77
Thanked 13 Times in 11 Posts
Send a message via MSN to skoena Send a message via Skype™ to skoena
Default Sites load extremely slow

Since today all sites load extremely slow.
Ispconfig loads normal
In ispconfig Web-server shows Offline.

This is top
Quote:
top - 09:12:23 up 1:07, 1 user, load average: 1.74, 2.07, 2.02
Tasks: 648 total, 1 running, 647 sleeping, 0 stopped, 0 zombie
Cpu(s): 0.2%us, 0.2%sy, 0.0%ni, 99.4%id, 0.1%wa, 0.0%hi, 0.1%si, 0.0%st
Mem: 8172848k total, 6832136k used, 1340712k free, 202400k buffers
Swap: 8384508k total, 0k used, 8384508k free, 3807688k cached
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 19th September 2013, 09:38
till till is online now
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 36,041
Thanks: 826
Thanked 5,384 Times in 4,231 Posts
Default

Is this a vps?
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #3  
Old 19th September 2013, 09:39
skoena skoena is offline
Senior Member
 
Join Date: Sep 2009
Location: Emmen, Netherlands
Posts: 421
Thanks: 77
Thanked 13 Times in 11 Posts
Send a message via MSN to skoena Send a message via Skype™ to skoena
Default

Hi Till,
No it's not a vps.
Reply With Quote
  #4  
Old 19th September 2013, 09:44
till till is online now
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 36,041
Thanks: 826
Thanked 5,384 Times in 4,231 Posts
Default

Then it might be a dns resolving issue. Please check if dns resolving works, e.g. with:

ping -c 1 google.com
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #5  
Old 19th September 2013, 10:41
skoena skoena is offline
Senior Member
 
Join Date: Sep 2009
Location: Emmen, Netherlands
Posts: 421
Thanks: 77
Thanked 13 Times in 11 Posts
Send a message via MSN to skoena Send a message via Skype™ to skoena
Default

Load is higher now.

Quote:
top - 10:37:02 up 2:32, 1 user, load average: 3.33, 2.39, 2.11
Tasks: 661 total, 2 running, 659 sleeping, 0 stopped, 0 zombie
Cpu(s): 2.2%us, 0.5%sy, 0.0%ni, 83.1%id, 13.8%wa, 0.0%hi, 0.4%si, 0.0%st
Mem: 8172848k total, 7713696k used, 459152k free, 236100k buffers
Swap: 8384508k total, 0k used, 8384508k free, 4225744k cached
DNS resolving works:
Quote:
# ping -c 1 google.com
PING google.com (173.194.67.138) 56(84) bytes of data.
64 bytes from wi-in-f138.1e100.net (173.194.67.138): icmp_req=1 ttl=48 time=19.5 ms
Reply With Quote
  #6  
Old 19th September 2013, 12:13
skoena skoena is offline
Senior Member
 
Join Date: Sep 2009
Location: Emmen, Netherlands
Posts: 421
Thanks: 77
Thanked 13 Times in 11 Posts
Send a message via MSN to skoena Send a message via Skype™ to skoena
 
Default

I think I found the problem.
There were some strange php files in a WP plugins folder. I disabled the site, deleted the php files and sites load normally again.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
possible bug? or problem of my server? enzolarosa General 22 9th January 2013 10:25
ISPConfig 3 Centos 6 Slow Sites doggybs Installation/Configuration 3 17th April 2012 12:36
ubuntu and nginx delgado2061 Installation/Configuration 0 27th November 2011 23:36
libWand.so.10 error Taxick Installation/Configuration 8 3rd May 2009 01:27
Howto suggestion suse PhP ver 4 + Ver 5 wwparrish Suggest HOWTO 11 7th August 2006 13:29


All times are GMT +2. The time now is 10:27.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.