Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > General

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 6th November 2013, 14:08
nokia80 nokia80 is offline
HowtoForge Supporter
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 183
Thanks: 29
Thanked 2 Times in 2 Posts
Send a message via Skype™ to nokia80
Default SOAP Error: looks like we got no XML document

hi
since yesterday does not work the cron job no matter what script I use which website the problem remains the same.

SOAP Error: looks like we got no XML document


I like to hear from someone
__________________
You will only see if you get it...
ISPConfig is the future
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 6th November 2013, 14:41
Croydon Croydon is offline
ISPConfig Developer
 
Join Date: Jul 2007
Location: Koblenz, Germany
Posts: 922
Thanks: 16
Thanked 259 Times in 206 Posts
Default

What cron job do you mean? Please provide some more details.
__________________
Marius Cramer

pixcept KG
Reply With Quote
  #3  
Old 6th November 2013, 14:44
nokia80 nokia80 is offline
HowtoForge Supporter
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 183
Thanks: 29
Thanked 2 Times in 2 Posts
Send a message via Skype™ to nokia80
Default

hi,

thanks fore repley its the cron from whmcs that runs every night.

when i do it manual xxxx.xx/admin/cron.php i get the error it works always now i have this error.

i hope you know more.

thanks
__________________
You will only see if you get it...
ISPConfig is the future
Reply With Quote
  #4  
Old 6th November 2013, 14:48
Croydon Croydon is offline
ISPConfig Developer
 
Join Date: Jul 2007
Location: Koblenz, Germany
Posts: 922
Thanks: 16
Thanked 259 Times in 206 Posts
Default

Have you made any updates, recently?
There are some soap problems due to changes in the supported protocols e. g. debian uses to connect via ssl.
__________________
Marius Cramer

pixcept KG
Reply With Quote
  #5  
Old 6th November 2013, 14:52
nokia80 nokia80 is offline
HowtoForge Supporter
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 183
Thanks: 29
Thanked 2 Times in 2 Posts
Send a message via Skype™ to nokia80
Default

hi,

yes i run debian

and now that you mention it I do have the system updated apt-get update and apt-get upgrade.
__________________
You will only see if you get it...
ISPConfig is the future
Reply With Quote
  #6  
Old 6th November 2013, 14:56
Croydon Croydon is offline
ISPConfig Developer
 
Join Date: Jul 2007
Location: Koblenz, Germany
Posts: 922
Thanks: 16
Thanked 259 Times in 206 Posts
Default

Have a look inside the cron script that does produce this error.
It would be nice to know, what is done inside. Without code it is hard to guess what is going wrong.

If you have lines like this in it
PHP Code:
 $fp fsockopen("ssl://myserver.com"$port$errno$errstr30); 
try changing them to
PHP Code:
 $fp fsockopen("sslv3://myserver.com"$port$errno$errstr30); 
ssl -> sslv3
__________________
Marius Cramer

pixcept KG
Reply With Quote
  #7  
Old 6th November 2013, 15:27
nokia80 nokia80 is offline
HowtoForge Supporter
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 183
Thanks: 29
Thanked 2 Times in 2 Posts
Send a message via Skype™ to nokia80
Default

pfff oke


than i have a problem cron.php in whmcs is all ioncube_loader.

i use ioncube_loader_lin_5.4.so
__________________
You will only see if you get it...
ISPConfig is the future
Reply With Quote
  #8  
Old 6th November 2013, 16:01
Croydon Croydon is offline
ISPConfig Developer
 
Join Date: Jul 2007
Location: Koblenz, Germany
Posts: 922
Thanks: 16
Thanked 259 Times in 206 Posts
 
Default

Hm, I think you will have to contact support of the plugin then, sorry.
__________________
Marius Cramer

pixcept KG
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
SOAP Error: looks like we got no XML document mrtnzlml General 5 5th January 2014 00:00
RoundCube plugins : Soap Error: Could not connect to host daggett Plugins/Modules/Addons 9 20th August 2013 18:38
Strange Soap Class error using Remoting with ISPConfig 2.2.16 - Junk after XML??? bpmee General 1 13th September 2007 04:53
Cannot create client, reseller and hosting plan crapufish Installation/Configuration 22 15th March 2007 10:27
Document for setup Apache2 with SSL/TLS satimis Server Operation 2 25th November 2006 14:50


All times are GMT +2. The time now is 11:44.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.