Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Linux Forums > Server Operation

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 7th November 2012, 02:52
LERecords LERecords is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2012
Location: CT
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Roundcube Non-SSL Problems

Dunno if this is the right forum, but hey worth a shot...

so if i go to http://roundcubemail.com i get a blank page,

but if i go to https://roundcubemail.com i get a roundcube login screen..

i just updated, roundcube is not set to default to SSL, and i have little experience with roundcube but some decent amount of experience with Ubuntu.

i would like to be able to access via http, but i do not know why it is just assessable via ssl

any thoughts??
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 8th November 2012, 16:04
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,739 Times in 2,574 Posts
Default

Did you check the RoundCube apache vhost (I guess you're using Apache)?
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #3  
Old 8th November 2012, 20:29
LERecords LERecords is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2012
Location: CT
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Default

i figured it out.. it was Apache.. apparently the Apache config file for the domain i wanted to use had some extra lines that were messing up the php. I removed the extra lines and bam it worked. Thanks for the input though!!
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
haproxy with stunnel problem abubin Server Operation 6 10th April 2012 15:08
How to upgrade Roundcube 0.3 to 0.7 on Ubuntu 10.04 LTS cbj4074 Tips/Tricks/Mods 1 19th January 2012 19:50
Need help with ISPConfig 3 Update midcarolina Installation/Configuration 36 8th November 2011 22:07
Roundcube 0.3.1. problems Mole Installation/Configuration 6 12th February 2010 12:44
SSL configuration problems Jesper General 2 6th February 2009 10:51


All times are GMT +2. The time now is 22:33.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.