Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Linux Forums > Server Operation

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 30th September 2013, 00:55
xavierxc14 xavierxc14 is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2013
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Default Doesn't have ping on windows server vm under bridge on KVM

I'm using Ubuntu server 12.04 64bits edition and I use KVM to virtualize 4 vm, 2 with the same edition of Ubuntu server and 2 with windows server 2008 R2.
I have configured a network bridge on the host and the vm's with ubuntu make ping but the windows server doesn't make ping...
Someone can help me please?
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Bookmarks

Tags
bridge, kvm, ubuntu 12.04

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
IE 301 Redirect Issue - WordPress olimortimer Server Operation 1 15th July 2013 23:03
Confused abaut Primary and Secondary DNS Servers configuration. cautbur Installation/Configuration 14 14th February 2013 10:27
Can't receive mails baicunko Server Operation 12 3rd August 2011 22:02
Sending mail ISPConfig 3 but not receivind catza Installation/Configuration 20 19th May 2010 12:47
I don't recieve mail. privir Installation/Configuration 2 3rd June 2009 22:08


All times are GMT +2. The time now is 23:04.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.