#1  
Old 2nd August 2006, 04:18
slighty_sykotic slighty_sykotic is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 7
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Email box problems...

Sorry falko, double post by mistake, the real thread is:


http://www.howtoforge.com/forums/showthread.php?t=5963


Thanks anyway

Last edited by slighty_sykotic; 4th August 2006 at 02:36.
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 3rd August 2006, 14:59
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,740 Times in 2,575 Posts
 
Default

The mail log looks ok. What's the output of
Code:
netstat -tap
?
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Email problems lead to apache problems natewlew Installation/Configuration 7 10th July 2006 08:53
New Setup Email Configuration problems jerutley Installation/Configuration 2 12th June 2006 22:06
email hostname problems sushestvo Installation/Configuration 9 26th May 2006 16:31
Sending email problems: Relay access denied jaffaizal HOWTO-Related Questions 35 24th April 2006 10:04
Problems on setting new site always www on email!!! lyndros Installation/Configuration 3 14th March 2006 05:45


All times are GMT +2. The time now is 08:53.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.