#1  
Old 8th November 2012, 12:52
IrishDoc IrishDoc is offline
Member
 
Join Date: Nov 2012
Posts: 38
Thanks: 6
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Not sure if I have DNS correct

My sites are not showing up when I go to them in any browser can someone take a look at what I have in these pics and tell me if I am even close.

Nameserver Record at my domain registrar.


This is what I have in isp3
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 8th November 2012, 15:13
pititis pititis is offline
Senior Member
 
Join Date: Dec 2010
Location: München
Posts: 364
Thanks: 38
Thanked 90 Times in 68 Posts
Default

I don't see problems in your zone. I did a nmap in both IP. There are no port 53 listening. Check your firewall or if bind is running. You can also your logs.

Cheers!
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to pititis For This Useful Post:
IrishDoc (8th November 2012)
  #3  
Old 8th November 2012, 15:44
IrishDoc IrishDoc is offline
Member
 
Join Date: Nov 2012
Posts: 38
Thanks: 6
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

OK, Can you give me an idea on how to open port 53? It seems to be listening on the wrong ip (127.0.0.1:53). Not sure what I need to edit to get the right ip

Last edited by IrishDoc; 8th November 2012 at 15:46.
Reply With Quote
  #4  
Old 8th November 2012, 16:52
pititis pititis is offline
Senior Member
 
Join Date: Dec 2010
Location: München
Posts: 364
Thanks: 38
Thanked 90 Times in 68 Posts
Default

The easy way is checking your firewall in ispconfig(system->firewall) and be sure that port 53 tcp and udp are open in both servers.

127.0.0.1:53 is ok.

Are you behind a cable/adsl router?

Wait 5 minutes after this change and post the output from:

Code:
netstat -tulpena
and

Code:
iptables -L INPUT -n
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to pititis For This Useful Post:
IrishDoc (8th November 2012)
  #5  
Old 8th November 2012, 17:05
IrishDoc IrishDoc is offline
Member
 
Join Date: Nov 2012
Posts: 38
Thanks: 6
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Just port 53 or all the other listed also. The last time I added those ports I lost connection to my server entirely, to be honest not sure if that is what caused it, but when I did a reboot after that and a couple of other changes I lost total remote access to it and had to have my provider reinstall the operating system to get access again. I am just a little more cautious this time. LOL
Reply With Quote
  #6  
Old 8th November 2012, 17:25
pititis pititis is offline
Senior Member
 
Join Date: Dec 2010
Location: München
Posts: 364
Thanks: 38
Thanked 90 Times in 68 Posts
Default

Of course all ports listed, just be sure that 53 is open too, both tcp and upd.
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to pititis For This Useful Post:
IrishDoc (8th November 2012)
  #7  
Old 8th November 2012, 17:25
IrishDoc IrishDoc is offline
Member
 
Join Date: Nov 2012
Posts: 38
Thanks: 6
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Default

Here is the first
Code:
Active Internet connections (servers and established)
Proto Recv-Q Send-Q Local Address           Foreign Address         State       User       Inode       PID/Program name
tcp        0      0 127.0.0.1:10024         0.0.0.0:*               LISTEN      112        80089       31955/amavisd (mast
tcp        0      0 127.0.0.1:9000          0.0.0.0:*               LISTEN      0          47531       8516/php-fpm.conf)
tcp        0      0 127.0.0.1:10025         0.0.0.0:*               LISTEN      0          79963       31900/master
tcp        0      0 0.0.0.0:3306            0.0.0.0:*               LISTEN      107        79254       31577/mysqld
tcp        0      0 0.0.0.0:110             0.0.0.0:*               LISTEN      0          80815       32710/dovecot
tcp        0      0 0.0.0.0:143             0.0.0.0:*               LISTEN      0          80827       32710/dovecot
tcp        0      0 0.0.0.0:8080            0.0.0.0:*               LISTEN      0          388357      16672/apache2
tcp        0      0 0.0.0.0:80              0.0.0.0:*               LISTEN      0          388349      16672/apache2
tcp        0      0 0.0.0.0:8081            0.0.0.0:*               LISTEN      0          388355      16672/apache2
tcp        0      0 127.0.0.1:53            0.0.0.0:*               LISTEN      103        81195       537/named
tcp        0      0 0.0.0.0:21              0.0.0.0:*               LISTEN      0          81140       509/pure-ftpd (SERV
tcp        0      0 0.0.0.0:22              0.0.0.0:*               LISTEN      0          379100      14554/sshd
tcp        0      0 127.0.0.1:953           0.0.0.0:*               LISTEN      103        81200       537/named
tcp        0      0 0.0.0.0:25              0.0.0.0:*               LISTEN      0          79867       31900/master
tcp        0      0 0.0.0.0:443             0.0.0.0:*               LISTEN      0          388352      16672/apache2
tcp        0      0 0.0.0.0:993             0.0.0.0:*               LISTEN      0          80829       32710/dovecot
tcp        0      0 0.0.0.0:995             0.0.0.0:*               LISTEN      0          80817       32710/dovecot
tcp        0    316 91.121.156.14:22        75.136.5.59:49555       ESTABLISHED 0          377940      14103/0
tcp        0      0 127.0.0.1:25            127.0.0.1:51773         TIME_WAIT   0          0           -
tcp6       0      0 :::110                  :::*                    LISTEN      0          80816       32710/dovecot
tcp6       0      0 :::143                  :::*                    LISTEN      0          80828       32710/dovecot
tcp6       0      0 ::1:53                  :::*                    LISTEN      103        81197       537/named
tcp6       0      0 :::21                   :::*                    LISTEN      0          81141       509/pure-ftpd (SERV
tcp6       0      0 :::22                   :::*                    LISTEN      0          379103      14554/sshd
tcp6       0      0 ::1:953                 :::*                    LISTEN      103        81201       537/named
tcp6       0      0 :::25                   :::*                    LISTEN      0          79868       31900/master
tcp6       0      0 :::993                  :::*                    LISTEN      0          80830       32710/dovecot
tcp6       0      0 :::995                  :::*                    LISTEN      0          80818       32710/dovecot
udp        0      0 127.0.0.1:53            0.0.0.0:*                           103        81194       537/named
udp        0      0 178.33.45.205:123       0.0.0.0:*                           0          379863      14714/ntpd
udp        0      0 91.121.156.14:123       0.0.0.0:*                           0          379862      14714/ntpd
udp        0      0 127.0.0.1:123           0.0.0.0:*                           0          379861      14714/ntpd
udp        0      0 0.0.0.0:123             0.0.0.0:*                           0          379854      14714/ntpd
udp6       0      0 ::1:53                  :::*                                103        81196       537/named
udp6       0      0 :::123                  :::*                                0          379855      14714/ntpd
And the 2nd
Code:
Chain INPUT (policy DROP)
target     prot opt source               destination
DROP       tcp  --  0.0.0.0/0            127.0.0.0/8
ACCEPT     all  --  0.0.0.0/0            0.0.0.0/0            state RELATED,ESTABLISHED
ACCEPT     all  --  0.0.0.0/0            0.0.0.0/0
DROP       all  --  224.0.0.0/4          0.0.0.0/0
PUB_IN     all  --  0.0.0.0/0            0.0.0.0/0
PUB_IN     all  --  0.0.0.0/0            0.0.0.0/0
PUB_IN     all  --  0.0.0.0/0            0.0.0.0/0
PUB_IN     all  --  0.0.0.0/0            0.0.0.0/0
PUB_IN     all  --  0.0.0.0/0            0.0.0.0/0
DROP       all  --  0.0.0.0/0            0.0.0.0/0
I still have access via putty but no access via the browser with just opening port 53 now

Last edited by IrishDoc; 8th November 2012 at 17:28.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Dns & uribl DrJohn Server Operation 1 15th October 2011 18:13
verify DNS zone files being correct? crypted General 3 6th February 2011 22:56
ispconfig and dns. 2 questions. DNS guru wanted chachdog Installation/Configuration 3 15th July 2007 13:13
Unable send receive emails vassilis3 Installation/Configuration 15 19th May 2007 14:34
Transfer vServer (1&1) to rServer (netdirekt,ISPconfig) - Part 1 - DNS berli Installation/Configuration 1 12th March 2007 13:38


All times are GMT +2. The time now is 04:52.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.