#1  
Old 16th October 2012, 12:20
stef157 stef157 is offline
Member
 
Join Date: Oct 2012
Posts: 95
Thanks: 35
Thanked 2 Times in 2 Posts
Question alias domain

Hi,
I'm a new member of ISPCONFIG and i beguin with DNS and all this stuff…

So, I hope someone could help me :-)

I've a dedicated server with ISPCONFIG3 and I would like to have an alias domain..

But in the DNS Zone, I don't know what to setup…
Can u help me ?

Thx a lot and sorry for my bad english…
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 16th October 2012, 12:33
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 36,733
Thanks: 840
Thanked 5,597 Times in 4,407 Posts
Default

Create a new zone for the aliasdomain, exactly like you created the zone for the master domain.
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #3  
Old 16th October 2012, 12:48
stef157 stef157 is offline
Member
 
Join Date: Oct 2012
Posts: 95
Thanks: 35
Thanked 2 Times in 2 Posts
Default

Thx for help ;-)

but i've made something wrong I think :

http://externet.be/master.jpg

http://externet.be/slave.jpg
Reply With Quote
  #4  
Old 17th October 2012, 16:18
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,747 Times in 2,578 Posts
Default

You are mixing zones. You have records for cracotte.be in the cracotte.eu zone and vice versa...
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #5  
Old 17th October 2012, 16:37
stef157 stef157 is offline
Member
 
Join Date: Oct 2012
Posts: 95
Thanks: 35
Thanked 2 Times in 2 Posts
Default

right,
now it work fine !

Thx
Reply With Quote
  #6  
Old 19th July 2013, 23:57
George232 George232 is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 4
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Add a separate VirtualHost ISPConfig

Hello,

I am trying to add a separate subdomain using DocumentRoot to point without redirect to /var/www/mysite.com/subfolder/

somthing like:

admin.mysite.com --> point to /var/www/mysite.com/subfolder/

How can i do this?



Thanks.
Reply With Quote
  #7  
Old 20th July 2013, 10:00
olivea19 olivea19 is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2013
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Default Re: alias domain

I am a new member in this forum. I don’t know about these details. Sorry follow the others suggestion.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Tags
alias, dns, domain

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Postfix Timeout after DATA from some emails treeman Server Operation 13 25th September 2013 13:51
dovecot: lda: Fatal: Unknown user dpicella Installation/Configuration 1 22nd August 2010 03:59
ERROR: Connection dropped by IMAP server. [Centos 5.4, courier imap,squirrel, etc] darevil HOWTO-Related Questions 7 9th June 2010 15:49
RoundCube Sends but will not receive. happz Installation/Configuration 33 17th April 2010 22:55
Help configure Postfix to use alt port 465 or 587 BoloMarkIII Installation/Configuration 10 16th March 2009 18:57


All times are GMT +2. The time now is 07:11.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.