Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Linux Forums > HOWTO-Related Questions

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 30th September 2012, 17:20
BlackRaven BlackRaven is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2009
Location: Netherlands
Posts: 5
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Postfix 2.9.3 - na VDA patch found

I'm working on the How TO "Virtual Users And Domains With Postfix, Courier, MySQL And SquirrelMail (Ubuntu 12.04 LTS)" and wanted to install the VDA quota patch (step 3), but that doesn't seem to be available for Postfix 2.9.3 - or at least I didn't find it (replacing the link with the new version number didn't work).
What should I do? Continue without the patch - or try to move back to Postfix 2.9.1?
And if I should choose the last option: how do I do that?

Thanks!
Best regards,
Marco
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 1st October 2012, 19:46
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,740 Times in 2,575 Posts
 
Default

I'd simply try to use the latest patch, even if the versions don't match.
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Tags
postfix, vda patch, virtual users and domains

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Getting Email Working ISPConfig3 Squirrelmail and Courier etc Ian Wilson Installation/Configuration 17 19th June 2013 22:58
Postfix/courier/Centos 6 cant send email to external email servers maxtorzito Installation/Configuration 14 7th October 2011 10:56
Debian 5.0 'hangs' GHz Installation/Configuration 5 1st October 2009 12:57
domains not accessible gillesdevals Installation/Configuration 3 17th June 2009 09:12
Server Randomly Kills ALL Internet Connectivity for ALL Devices giganet Server Operation 5 11th June 2009 17:33


All times are GMT +2. The time now is 16:57.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.