Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Linux Forums > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 23rd September 2012, 12:15
misterm misterm is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 513
Thanks: 13
Thanked 7 Times in 6 Posts
Question error for "Failed to find group record for name 'kvm': Numerical result out of range"

Hello to all
Here's a mistake I can not find the net on different forums that talk about this:

Quote:
ps aux | libvirtd
12:01:53.446: error : virGetGroupID:2739 : Failed to find group record for name 'kvm': Numerical result out of range
12:01:53.447: error : virStateInitialize:981 : Initialization of QEMU state driver failed
12:01:53.634: error : main:3242 : Driver state initialization failed
12:01:53.634: warning : qemudDispatchSignalEvent:396 : Shutting down on signal 3
Does one of you got this error, is whether this is the case, he told me how he done to fix the problem.

Even start libvirt-bin does not work ...

Thank you for your help

Mz
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 24th September 2012, 12:58
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,735 Times in 2,571 Posts
Default

Is there a group called kvm in /etc/groups?
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #3  
Old 24th September 2012, 13:11
misterm misterm is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 513
Thanks: 13
Thanked 7 Times in 6 Posts
Default

Hi Falko

Yes to groups

Quote:
kvm:x:116:mich
libvirt:x:117:mich
tk for help

Mz
Reply With Quote
  #4  
Old 24th September 2012, 13:14
misterm misterm is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 513
Thanks: 13
Thanked 7 Times in 6 Posts
Question

Falko

Quote:
kvm:x:119:fred,root
libvirt:x:120:root
Tk for help

Mz
Reply With Quote
  #5  
Old 25th September 2012, 20:28
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,735 Times in 2,571 Posts
Default

Are these outputs from two different servers? I ask because you have different group IDs in both posts.
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #6  
Old 25th September 2012, 20:49
misterm misterm is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 513
Thanks: 13
Thanked 7 Times in 6 Posts
 
Thumbs up My friend falko

My friend falko, leash, I found an update, it is running, the version "squeeze-backports" to do the rest, now it works.
Falko not looking, they say that the error is at version 0.8.3, I know, I do not understand me either, because on mine, my server, it works with the current version "squeeze".
Thank you for your help anyway
Mz
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ISPConfig Users Permissions guimnk Installation/Configuration 14 14th April 2011 18:26
freebsd 7, samba 3, domain controller alexdimarco Suggest HOWTO 6 5th November 2010 16:54
Can't access to my website - after install problem pallermo Installation/Configuration 18 4th June 2010 13:29
High on Lenny - Lvm Mount Problem Serverman Technical 1 23rd June 2009 16:26
ubuntu ispconfig joomla .htaccess steve1084 General 8 6th January 2007 15:55


All times are GMT +2. The time now is 10:59.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.