Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 2 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 28th July 2006, 20:28
Davide Davide is offline
Senior Member
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 123
Thanks: 16
Thanked 7 Times in 6 Posts
Default BUG counting reseller's databases

Hi

If I assign, for example, 20 databases to a reseller, he cannot create more than 20 sites, even without database. If you look at reseller's statistics, you can see:


Users used: 20 of unlimited
"Databases created: 0 of 20"

but if reseller tries to create a new site, he gets the following message:

"You have left only 0 database(s) which you can assign to this website."

It doesn't matter if reseller allows sites to create DB or not. EVERY site counts as one database for the reseller.

Thank you

Last edited by Davide; 28th July 2006 at 20:34.
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 29th July 2006, 13:06
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,711
Thanks: 1,899
Thanked 2,702 Times in 2,545 Posts
Default

We will check that.
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #3  
Old 7th August 2006, 16:43
hamish hamish is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2006
Location: Perth, Australia
Posts: 11
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default cant replicate bug in ver 2.3.1

I have tried recreating this bug with Fedora Core 5, ISPConfig ver 2.3.1, MySQL 5.0.22 but could not get it to happen.

I did following:
- created new reseller (500MB disk space, unlimited bandwith, 2 MySQL databases)
- created 6 new sites under reseller with varying amounts of disk space, DNS records but no databases enabled)

worked correctly - no error messages. Stas summary shows 0 of 2 databases used.

Also tried adding extra "A" DNS records to all sites - still no problems adding new sites.

I have updated bugtracker with findings and set to resolved/works for me.
Reply With Quote
  #4  
Old 7th August 2006, 20:38
Davide Davide is offline
Senior Member
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 123
Thanks: 16
Thanked 7 Times in 6 Posts
Default

Hi

I'm using ISPconfig 2.2.5 and it's allways reproductible.

Might be it was corrected between these two versions?
Reply With Quote
  #5  
Old 11th August 2006, 08:45
hamish hamish is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2006
Location: Perth, Australia
Posts: 11
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Default

Davide

check my response at http://www.howtoforge.com/forums/sho...?t=5610&page=2
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
site - databases trueshanti Installation/Configuration 20 26th May 2006 01:28
Recovering unlinked mysql databases and users... Dave Lane Installation/Configuration 2 10th May 2006 19:45
website's databases names Prompt General 2 19th October 2005 09:54
Not counting traffic fofan Installation/Configuration 4 30th August 2005 10:18
Reseller creates other resellers quicklinux Feature Requests 1 8th August 2005 23:11


All times are GMT +2. The time now is 18:47.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.