Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 12th September 2012, 05:44
zephram zephram is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2012
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default New install - Can't login as admin

Hi guys,
I've just done an install of ispconfig3, with SSL on. I can't login to the admin page with the default admin/admin combo.
I've tried resetting the password in the DB (setting admin's "passwort" to md5('admin'), to no effect.
The DB is remote, username/password for it is configured correctly (and I can see the DB has been created correctly during setup).
Any ideas?
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 12th September 2012, 06:30
norbie norbie is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2012
Posts: 22
Thanks: 5
Thanked 2 Times in 2 Posts
Post It maybe remote access

I most of the time have absolutely no idea what I am doing, but in your case, I believe you'll have to put a check mark into the remote access box for this DB.
If you are not in a hurry you may want to wait for a response from the people that know what they are doing.
If you are in a hurry, you always can uncheck the box..

Good luck!

Quote:
Originally Posted by zephram View Post
Hi guys,
I've just done an install of ispconfig3, with SSL on. I can't login to the admin page with the default admin/admin combo.
I've tried resetting the password in the DB (setting admin's "passwort" to md5('admin'), to no effect.
The DB is remote, username/password for it is configured correctly (and I can see the DB has been created correctly during setup).
Any ideas?
Reply With Quote
  #3  
Old 12th September 2012, 09:32
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lneburg, Germany
Posts: 37,015
Thanks: 840
Thanked 5,651 Times in 4,461 Posts
 
Default

Quote:
Hi guys,
I've just done an install of ispconfig3, with SSL on. I can't login to the admin page with the default admin/admin combo.
I've tried resetting the password in the DB (setting admin's "passwort" to md5('admin'), to no effect.
The DB is remote, username/password for it is configured correctly (and I can see the DB has been created correctly during setup).
Any ideas?
You mix two things here if I understand you correctly, first you talk about the ispconfig admin login and then you talk aboutdatabases created inside ispconfig for the clients, so the admin login must have worked before. Th most likely reason for a not working admin login is that ispconfig is not able to connect to the mysql database anymore, e.g. when you changed the password of the user "ispconfig" in mysql manually. Have you changed the passwords of any mysql users manually after you installed ispconfig?
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
postfix problems kwickcut Installation/Configuration 6 5th March 2012 20:19
Virtual Users And Domains With Postfix, Courier, MySQL And SquirrelMail-Problema jz_ HOWTO-Related Questions 9 14th September 2011 14:31
Fail2ban configuration Captain Installation/Configuration 2 28th June 2011 20:48
How to install OpenOficeOrg 3.0.0 in Ubuntu 8.04 ernesthagger HOWTO-Related Questions 43 23rd December 2008 15:42
dovecot problem sojic Server Operation 21 23rd March 2008 19:22


All times are GMT +2. The time now is 14:20.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.