Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > General

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 12th September 2012, 23:15
Erslan Erslan is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2012
Posts: 20
Thanks: 5
Thanked 1 Time in 1 Post
Default Subdomain Issue

Hi, I will really appreciate if someone help me. I add a subdomain
blog.mysite.tld pointed properly on sub-directory of mysite.tld. But whenever i tried to open it redirects to www.blog.mysite.tld and shows mysite.tld root files.

I want to point both (www.blog.mysite.tld & blog.mysite.tld) on sub-directory of my mysite.tld

Thanks
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 12th September 2012, 23:42
pititis pititis is offline
Senior Member
 
Join Date: Dec 2010
Location: München
Posts: 364
Thanks: 39
Thanked 89 Times in 68 Posts
Default

Do you need to add a DNS A record for blog. Did you?


Cheers
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to pititis For This Useful Post:
agregoraschvs8334 (20th September 2012)
  #3  
Old 13th September 2012, 00:00
Erslan Erslan is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2012
Posts: 20
Thanks: 5
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

Yes i do add DNS A record for both blog and www.blog
Reply With Quote
  #4  
Old 13th September 2012, 00:49
pititis pititis is offline
Senior Member
 
Join Date: Dec 2010
Location: München
Posts: 364
Thanks: 39
Thanked 89 Times in 68 Posts
Default

Are you using * for this vhost or the ip address? You should use * for all vhosts or ip addresses, but not both.

Last edited by pititis; 13th September 2012 at 00:55.
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to pititis For This Useful Post:
agregoraschvs8334 (20th September 2012)
  #5  
Old 13th September 2012, 00:56
Erslan Erslan is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2012
Posts: 20
Thanks: 5
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

Sorry, i don't understand. Please explain.

Here's a screen shot:
Attached Images
 
Reply With Quote
  #6  
Old 13th September 2012, 01:19
pititis pititis is offline
Senior Member
 
Join Date: Dec 2010
Location: München
Posts: 364
Thanks: 39
Thanked 89 Times in 68 Posts
Default

I can access to your domain and subdomain but not to www.blog. Please choose www. in Auto-Subdomain
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to pititis For This Useful Post:
Erslan (13th September 2012)
  #7  
Old 13th September 2012, 16:43
Erslan Erslan is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2012
Posts: 20
Thanks: 5
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

Quote:
Originally Posted by pititis View Post
I can access to your domain and subdomain but not to www.blog. Please choose www. in Auto-Subdomain
Thanks i just change this.. any changes for DNS ?? I attach a screenshot of my DNS settings.
Attached Images
 
Reply With Quote
  #8  
Old 13th September 2012, 16:49
Erslan Erslan is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2012
Posts: 20
Thanks: 5
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

www.blog.erslan.me redirects me to the server default page
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Erslan For This Useful Post:
agregoraschvs8334 (20th September 2012)
  #9  
Old 13th September 2012, 17:32
pititis pititis is offline
Senior Member
 
Join Date: Dec 2010
Location: München
Posts: 364
Thanks: 39
Thanked 89 Times in 68 Posts
Default

Delete the CNAME entry for www.blog.erslan.me and add:

A www.blog 78.157.192.11

Cheers
Reply With Quote
  #10  
Old 13th September 2012, 18:45
Erslan Erslan is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2012
Posts: 20
Thanks: 5
Thanked 1 Time in 1 Post
 
Default

Quote:
Originally Posted by pititis View Post
Delete the CNAME entry for www.blog.erslan.me and add:

A www.blog 78.157.192.11

Cheers
I did. But it is still showing server page.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ISPConfig 3 Single server issues on POP3/IMAP/ MyDNS vk1003 Installation/Configuration 7 17th July 2012 16:25
Proper subdomain support. arcain6 Feature Requests 1 28th June 2010 11:15
How Subdomain works (for documentation) moglia Developers' Forum 7 19th June 2010 23:14
another subdomain issue andrusha Installation/Configuration 0 30th May 2008 20:35
subdomain issue Dy0nisus Installation/Configuration 12 13th January 2007 18:15


All times are GMT +2. The time now is 18:58.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.