Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > General

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 28th October 2014, 00:55
CaptainBalou CaptainBalou is offline
Member
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 33
Thanks: 8
Thanked 2 Times in 2 Posts
Default Update to current release - problems with ailman

Hello folks,

I have a problem with mailman after upgrading ISPconfig to the current stable release. Everything worked fine before the update. After the update the following problem exists.

"error while sending message: mail server response: 5.1.1 <mitglieder@lists.domain.de>: Recipient address rejected: User unknown in virtual mailbox table. Please check mitglieder@lists.domain.de and repeat."

I studied the forums for hours but I didn't found a solution. I send some configs I someone has an idea. Would be awesome to get some replies.

Regards
Marco
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 28th October 2014, 08:40
srijan srijan is offline
HowtoForge Supporter
 
Join Date: Feb 2014
Location: New Delhi, India
Posts: 933
Thanks: 7
Thanked 134 Times in 128 Posts
Send a message via Skype™ to srijan
Default

Check this one http://www.howtoforge.com/forums/showthread.php?t=56105
__________________
Br//
Srijan
Reply With Quote
  #3  
Old 29th October 2014, 02:28
CaptainBalou CaptainBalou is offline
Member
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 33
Thanks: 8
Thanked 2 Times in 2 Posts
 
Default

Hi Srijan,

thanks a lot for your reply. The link didn't do the trick. Same error message. I am wondering why because postfix uses an alias file

/var/lib/mailman/alias

and the corresponding .db file which is up to date and contains the needed aliases, in its configuration:

alias_maps = hash:/etc/aliases, hash:/var/lib/mailman/data/aliases
alias_database = hash:/etc/aliases, hash:/var/lib/mailman/data/aliases

So I would expect that all the aliases would be recognized. Isn't that true?

Regards
Marco
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
rkhunter warnings esezako General 7 27th September 2011 08:28
My Centos is terribly slow Galled Server Operation 9 7th December 2010 16:31
update failed loge Installation/Configuration 6 1st December 2007 18:53
Problems after update to 2.2.10 Jorem Installation/Configuration 19 23rd February 2007 05:48
ISP install problems Debian sarge 3.1 lerra Installation/Configuration 1 5th January 2006 17:37


All times are GMT +2. The time now is 23:25.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.