#1  
Old 31st August 2012, 16:02
maxeaves maxeaves is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2011
Location: London, United Kingdom
Posts: 17
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default amavisd problems

Applogies...posted the posting in the wrong area....

I'm having issues with getting amavisd to play nicely.

Aug 31 14:31:55 vps amavis[21016]: (21016-01) (!)connect_to_sql: unable to connect to DSN 'DBI:mysql:database=dbispconfig;host=127.0.0.1;por t=3306': Can't connect to MySQL server on '127.0.0.1' (13)
Aug 31 14:31:55 vps amavis[21016]: (21016-01) (!!)TROUBLE in process_request: connect_to_sql: unable to connect to any dataset at (eval 88) line 241, <GEN15> line 4.
Aug 31 14:31:55 vps amavis[21016]: (21016-01) (!)Requesting process rundown after fatal error

I've checked the database, I've checked that you can correctly log into the database using the username ispconfig, but amavis is still not giving me any further debug....

I've done the usual google looks ups, but nothing so far....

some pointers would be useful.

Thanks


Max
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 31st August 2012, 16:16
maxeaves maxeaves is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2011
Location: London, United Kingdom
Posts: 17
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Forgot to mention this is a Centos 6.3 installation, and the instructions were followed to the letter on the "How to build a perfect Centos 6.3 installation with nginx". I'm also running the latest 3.0.4.6 installation from fresh.
Reply With Quote
  #3  
Old 1st September 2012, 08:56
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,741 Times in 2,575 Posts
Default

http://www.howtoforge.com/forums/showthread.php?t=58456
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #4  
Old 3rd September 2012, 16:19
maxeaves maxeaves is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2011
Location: London, United Kingdom
Posts: 17
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Default now fixed

Arh - thanks FalKo...

I figured it out in the end...turned up the logging in Amavisd...and the usually issue of "I am ~sure~ I disabled SELinux"...and then finding out that you've forgotten to switch off SELinux....



oh well....slap me down with a feather. SELinux been placed into Permissive for the moment until I can reboot and relabel the filing systems.

Thanks for that....I genuinely do hate SELinux and everything that it encompasses. It just does stuff, without being that verbose (I suppose that is a security thing)....but it is still annoying none the less.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
amavisd problems maxeaves Installation/Configuration 1 1st September 2012 08:49
Problems installing LAMP - MySQL and PHP5 JosBR Server Operation 5 19th December 2009 21:00
E: Sub-process /usr/bin/dpkg returned an error code (1) ergti Installation/Configuration 1 16th August 2009 12:36
Management/system config/settings & /server/settings not working!! dactor Installation/Configuration 9 6th February 2008 09:11
Empty Recycle Bin jon335 General 40 6th May 2006 11:56


All times are GMT +2. The time now is 16:37.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.