Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 20th August 2012, 19:03
ijujym ijujym is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2012
Posts: 10
Thanks: 2
Thanked 1 Time in 1 Post
Default Domain points to nginx root folder instead of /var/www/mydomain/web

After adding and configuring domain in ISPconfig it shows the files from

Code:
/usr/share/nginx/html/
instead of
Code:
/var/www/mydomain/web
What can be the reason of such issue?
Any advice or reference about this would be greate, Thank you!
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 21st August 2012, 16:49
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,741 Times in 2,575 Posts
Default

Does the newly created vhost exist in /etc/nginx/sites-enabled/?

Do you use the site's domain to access the site, or do you use an IP address? As this is a name-based vhost, you must use the domain.
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #3  
Old 21st August 2012, 16:55
ijujym ijujym is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2012
Posts: 10
Thanks: 2
Thanked 1 Time in 1 Post
 
Default

The problem with nginx was in:
http://charles.lescampeurs.org/2008/...sh_bucket_size
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to ijujym For This Useful Post:
falko (22nd August 2012)
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Update to ISPConfig 3.0.4 phpMyAdmin Problems midcarolina General 6 14th November 2011 15:54
Flash Player (version 10.0r22) did not load bobwdn HOWTO-Related Questions 10 11th September 2011 11:08
apache log issues abubin General 13 1st August 2010 17:47
automatic webmail link admins Installation/Configuration 16 22nd June 2009 16:42
i am having some problem ? cobro Installation/Configuration 20 30th April 2008 16:26


All times are GMT +2. The time now is 17:58.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.