#1  
Old 17th August 2012, 01:32
jariasca jariasca is offline
Member
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 43
Thanks: 2
Thanked 8 Times in 4 Posts
 
Default WebDav SSL Client Side

Hello

I already configure my Webdav server with SSL server cert.
is working fine.

I will like to know if there is away to configure the WebDav with a client side ssl certificate.

I'm using Centos 6.

my conf

Code:
<VirtualHost webdav:443>
        DocumentRoot /domains/xxx/webdav/ 
        DirectoryIndex index.php
       
        SSLEngine on
        SSLCertificateFile /etc/ssl/ca/ca.crt
        SSLCertificateKeyFile /etc/ssl/ca/ca.key
        SSLCACertificateFile /etc/ssl/ca/ca.crt  

        SSLVerifyClient require
        SSLVerifyDepth 3
        #SSLSessionCacheTimeout 43200


    <Directory "/xxx/webdav/">
        Options all
        Order allow,deny
        Allow from all
    </Directory>


# ShareFolder
    Alias /sharefolder /xxx/webdav/sharefolder

    <Directory /xxx/webdav/sharefolder>
        Dav On
        SSLRequireSSL
        Options Indexes FollowSymLinks MultiViews
        IndexOptions FancyIndexing
        AddDefaultCharset UTF-8
        AuthType Basic
        AuthName "WCS SHARE WebDAV Server"
        AuthUserFile /etc/httpd/webdav.sharefolder.pwd
        Require valid-user
        Order allow,deny
        Allow from all
    </Directory>
Thanks for the advise
Jorge
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
haproxy with stunnel problem abubin Server Operation 6 10th April 2012 15:08
link my domain to my server, impossible! 007007 Installation/Configuration 7 17th January 2012 13:59
Need help with ISPConfig 3 Update midcarolina Installation/Configuration 36 8th November 2011 22:07
DNS Lookups kieron General 4 4th May 2011 19:49
Can't access to my website - after install problem pallermo Installation/Configuration 18 4th June 2010 13:29


All times are GMT +2. The time now is 02:55.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.