Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > Plugins/Modules/Addons

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 9th February 2014, 13:26
selcuk selcuk is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2014
Posts: 17
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default String could not be parsed as XML -> Update Packagelist

Sites -> APS Installer -> Update Packagelist
When i click update packagelist button it takes 20 seconds and then it comes up with the error
I only got 67 records in the db -> aps_packages.

Can someone send me their aps_packages table only in csv/xml/sql format ?

I already tried these
- delete all content of /usr/local/ispconfig/interface/web/sites/aps_meta_packages
- delete all content in db -> aps_packages


I only get 67 records and a message with:
Error
String could not be parsed as XML
Attached Files
File Type: txt aps_packages.txt (14.6 KB, 82 views)

Last edited by selcuk; 9th February 2014 at 13:30.
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 7th August 2014, 17:10
webguyz webguyz is offline
Senior Member
 
Join Date: Oct 2012
Location: Earth
Posts: 113
Thanks: 34
Thanked 16 Times in 13 Posts
 
Default

I'm getting this same error now. I have not used the aps installer in a few months but it was working. I am updated to most current version of ISPConfig.

Was there ever a resolution for this?


Never Mind. Did the:
- delete all content of /usr/local/ispconfig/interface/web/sites/aps_meta_packages
- delete all content in db -> aps_packages

And now its working
__________________
= WebGuyz.Net =
VPS and Web Hosting

Last edited by webguyz; 7th August 2014 at 17:56.
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to webguyz For This Useful Post:
robertoshulze2257 (11th August 2014)
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
sys_userid field devalentino Developers' Forum 1 5th July 2012 17:38
rkhunter warnings esezako General 7 27th September 2011 07:28
is my server hacked ? urgent piyush General 21 22nd July 2011 18:21
Vhosts...conf not synced to changes crypted General 50 24th April 2010 00:54
HotSaNIC domino Tips/Tricks/Mods 23 6th November 2006 05:19


All times are GMT +2. The time now is 19:20.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.