#1  
Old 28th July 2012, 15:26
EckyBrazz EckyBrazz is offline
Member
 
Join Date: Jul 2012
Location: Goiânia, Brazil
Posts: 37
Thanks: 3
Thanked 4 Times in 1 Post
Default NGINX not working

Hi,

I am following the http://www.howtoforge.com/perfect-se...ispconfig-3-p4.

Apache is working, but after step 14 14 Install Nginx, PHP5 (PHP-FPM), And Fcgiwrap, I get :

Firefox can't establish a connection to the server at 66.7.XXX.XX.

Any tips please !

Kind regards,

Michael
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 28th July 2012, 16:02
EckyBrazz EckyBrazz is offline
Member
 
Join Date: Jul 2012
Location: Goiânia, Brazil
Posts: 37
Thanks: 3
Thanked 4 Times in 1 Post
Default

output of ps aux | grep nginx
Code:
root@serv14:/var/cache/apt/archives# ps aux | grep nginx
root     13689  0.0  0.0  76728  2108 ?        Ss   09:49   0:00 nginx: master process /usr/sbin/nginx
www-data 14516  0.0  0.0  77064  1776 ?        S    09:54   0:00 nginx: worker process
www-data 14517  0.0  0.0  77064  1776 ?        S    09:54   0:00 nginx: worker process
www-data 14518  0.0  0.0  77064  1776 ?        S    09:54   0:00 nginx: worker process
www-data 14519  0.0  0.0  77064  1776 ?        S    09:54   0:00 nginx: worker process
root     14617  0.0  0.0   9376   936 pts/0    S+   09:57   0:00 grep --color=auto nginx
So it is running, but still unable to connect to the page
Reply With Quote
  #3  
Old 29th July 2012, 12:12
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,739 Times in 2,574 Posts
Default

What's the output of
Code:
netstat -tap
?
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #4  
Old 29th July 2012, 14:00
EckyBrazz EckyBrazz is offline
Member
 
Join Date: Jul 2012
Location: Goiânia, Brazil
Posts: 37
Thanks: 3
Thanked 4 Times in 1 Post
Default

Hi Falco,

Code:
root@serv14:~# netstat -tap
Active Internet connections (servers and established)
Proto Recv-Q Send-Q Local Address           Foreign Address         State       PID/Program name
tcp        0      0 localhost.localdo:10025 *:*                     LISTEN      2047/master
tcp        0      0 *:mysql                 *:*                     LISTEN      25395/mysqld
tcp        0      0 *:pop3                  *:*                     LISTEN      1098/dovecot
tcp        0      0 *:imap2                 *:*                     LISTEN      1098/dovecot
tcp        0      0 *:ftp                   *:*                     LISTEN      2070/pure-ftpd (SER
tcp        0      0 66-7-220-30.stat:domain *:*                     LISTEN      1123/named
tcp        0      0 dns25513.dizinc.:domain *:*                     LISTEN      1123/named
tcp        0      0 dns25514.dizinc.:domain *:*                     LISTEN      1123/named
tcp        0      0 serv14.vecks.com:domain *:*                     LISTEN      1123/named
tcp        0      0 localhost.locald:domain *:*                     LISTEN      1123/named
tcp        0      0 *:smtp                  *:*                     LISTEN      2047/master
tcp        0      0 localhost.localdoma:953 *:*                     LISTEN      1123/named
tcp        0      0 *:imaps                 *:*                     LISTEN      1098/dovecot
tcp        0      0 *:pop3s                 *:*                     LISTEN      1098/dovecot
tcp        0      0 *:1157                  *:*                     LISTEN      1002/sshd
tcp       ** 0      0 localhost.localdom:9000 *:*                     LISTEN      32417/php-fpm.conf)
tcp        0      0 localhost.localdo:10024 *:*                     LISTEN      1212/amavisd (maste
tcp        0    300 serv14.vecks.com.b:1157 177.132.230.182.d:55000 ESTABLISHED 8417/0
tcp        0      0 localhost.localdo:54366 localhost.localdo:mysql ESTABLISHED 1497/amavisd (ch8-a
tcp        0      0 localhost.localdo:mysql localhost.localdo:54366 ESTABLISHED 25395/mysqld
tcp6       0      0 [::]:pop3               [::]:*                  LISTEN      1098/dovecot
tcp6       0      0 [::]:imap2              [::]:*                  LISTEN      1098/dovecot
tcp6       0      0 [::]:ftp                [::]:*                  LISTEN      2070/pure-ftpd (SER
tcp6       0      0 [::]:domain             [::]:*                  LISTEN      1123/named
tcp6       0      0 [::]:smtp               [::]:*                  LISTEN      2047/master
tcp6       0      0 ip6-localhost:953       [::]:*                  LISTEN      1123/named
tcp6       0      0 [::]:imaps              [::]:*                  LISTEN      1098/dovecot
tcp6       0      0 [::]:pop3s              [::]:*                  LISTEN      1098/dovecot
tcp6       0      0 [::]:1157               [::]:*                  LISTEN      1002/sshd
Reply With Quote
  #5  
Old 30th July 2012, 00:12
EckyBrazz EckyBrazz is offline
Member
 
Join Date: Jul 2012
Location: Goiânia, Brazil
Posts: 37
Thanks: 3
Thanked 4 Times in 1 Post
Default

Asked the suport team to reinstall Ubuntu, so hopefully we can close this.
They charged USD 50,00 (R$ 100,00) for a new instaltion of the OS.

The charged R$ 130,00 a hour to install until step 14 and I was informed that it took them 02 hours to get at step 14 of the manual.

So I asked them to install only a new clean install of ubuntu for R$ 100,00
Reply With Quote
  #6  
Old 30th July 2012, 09:49
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,739 Times in 2,574 Posts
 
Default

According to your netstat output, neither nginx nor Apache were running...
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
web traffic not working in ispconfig 3 with nginx Sak1s Installation/Configuration 3 6th March 2012 14:17
my site not working busykid Installation/Configuration 1 27th September 2011 10:55
my site not working busykid Installation/Configuration 1 26th September 2011 20:39
A Working Nginx Catchall with ISPConfig 3. renders Tips/Tricks/Mods 4 15th April 2011 21:53
Qemu-kVM setup vm using 2 NIC's are not working muzi Technical 1 14th February 2011 22:27


All times are GMT +2. The time now is 06:53.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.