Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 2 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 2nd August 2006, 21:10
googlah googlah is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 7
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default How to get mail.27mhz.se to work??

I have no clue how to do this.. I went through the Perfect Linux Setup with Debian + ISPConfig.

I am now able to set up subdomains, users, quotas, yeah all that kind of stuff. No problem to access FTP, mail and SSH after created a user.

Cos I'm inside a NAT (router), 192.168.0.2 is the IP I'm using for testing. When typing, http://192.168.0.2:81/webmail (which is the default url to the webmail, right), I get to the webmail interface.


How to get webmail to work on http://mail.27mhz.se ??? Any help is appreciated
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 3rd August 2006, 10:27
Ben Ben is offline
Moderator
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 1,029
Thanks: 7
Thanked 62 Times in 56 Posts
 
Default

If your NAT box (whatever if DSL-Router etc). has a static IP, assign that to you DNS-Name.
If not, get a DynDNS Account from anywhere, set a CNAME from your DNS-Name to the DYN-DNS-Name. If that's not possible with your NS-Provider, you have to redirect requests to that DNS-Name to the DYN-DNS.

At least you have to forward all desired ports (e.g. 81) from the Router to your local server (192.168.....).
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ERROR: The PHP binary coming with ISPConfig does not work properly on your system! qvindesland Installation/Configuration 22 21st May 2007 16:05
Ver nice work, but ftp didnt work deb1an Installation/Configuration 3 24th July 2006 11:05
problem getting mod_rewrite to work stenzlem Server Operation 3 16th June 2006 02:33
The PHP binary coming with ISPConfig does not work properly on your system! lykos Installation/Configuration 3 1st April 2006 07:53
Can't get MX for external mail server to work semmelbroesel Installation/Configuration 4 25th November 2005 17:48


All times are GMT +2. The time now is 08:17.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.