#1  
Old 27th May 2012, 01:56
danilisss danilisss is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2012
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default domain without www not working

Hello, first of all sorry for my poor English, I speak Spanish.

As the title of the post my site does not work without www.

Look here:
http://goeares.com

http://www.goeares.com

When accessed without www, goes to the default folder.
And if you access the www works perfect.

Step by step install ispconfig 3, following > http://www.howtoforge.com/perfect-se...ispconfig-3-p2.
Add the website to the panel with auto subdomain: www.

Load dns records as follows.:

A goeares.com. IP1 0
A mail IP1 0
A ns1 IP1 0
A ns2 IP2 0
A www IP1 0
Goeares.com MX. mail.goeares.com. 10
Goeares.com NS. ns1.goeares.com. 0
Goeares.com NS. ns2.goeares.com. 0

Try reinstalling the vps, believing that there was an error in the installation of ipsconfig, but as before not working.

The domain is registered in goodaddy.

Thanks to all
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 27th May 2012, 13:52
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 35,483
Thanks: 813
Thanked 5,255 Times in 4,121 Posts
 
Default

I guess the problem are missing glue reecords, as the dns server records of your domains are subdomains of the domain itself.

Login to godaddy and add the follwoing two records to their ns system:

goeares.com NS. ns1.goeares.com. 0
goeares.com NS. ns2.goeares.com.

Then edit the dns records in ispconfig and ensure that the domain name is lowercase in all records.
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Sending mail ISPConfig 3 but not receivind catza Installation/Configuration 20 19th May 2010 12:47
domain not working without www merida General 16 11th April 2010 03:11
domain points to wrong directory -- with www. points correctly PermaNoob General 0 10th February 2010 17:58
squirrelmail and postfix witoszek General 12 1st December 2009 18:07
Can't Access a Domain Stewart81 General 1 29th September 2009 20:07


All times are GMT +2. The time now is 09:54.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.