Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 18th May 2012, 19:03
boombari boombari is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 15
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default More than 1 site with SSL

Hi to all,

i have ispconfig3 with 10 sites ... all works well.

10 days ago i install an SSL certificate for 1 site, i configure it in Ispconfig, works ...

now, i'm try to add an other site with SSL Certificate, so i buy new IP Address, configure it in the panel, and assign it to my new site, and then i activate SSL from the Ispconfig ... crash.

Trying to restart apache2 .... failed. In /var/log/apache2/error.log seems to stop logging ...

what's the problem ?
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 19th May 2012, 15:37
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,715 Times in 2,557 Posts
Default

Did you configure the second SSL site to use the new IP (instead of * or another IP)?
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #3  
Old 19th May 2012, 16:35
boombari boombari is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 15
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

yes, every site is configured as a IP, not *

I have 2 IP address.

example:

site1: 92.48.23.23
site2: 92.48.23.23
site3: 93:47.67.2

site4 with SSL: 93:47.67.2
site5 with SSL: 92.48.23.23

No site is configured as * as IP
Reply With Quote
  #4  
Old 21st May 2012, 09:19
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 35,340
Thanks: 810
Thanked 5,172 Times in 4,055 Posts
Default

SNI is only supported by newer apache versions, for older versions you have to use a dedicated IP address for each ssl site. Which apache version do you use?
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #5  
Old 21st May 2012, 10:31
boombari boombari is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 15
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I have recently upgrade ISP Config to 3.0.4.5 ...so apache is 2.2.9

I have set 1 IP address for each SSL Site, but only the first works, if i configure the second SSL Site with an other IP, the .vhost configuration didn't pass the test, and write an vhost.err file
Reply With Quote
  #6  
Old 21st May 2012, 10:41
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,715 Times in 2,557 Posts
Default

Your Apache version needs to be 2.2.12 or higher (see http://svn.apache.org/repos/asf/http.../2.2.x/CHANGES ).
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #7  
Old 21st May 2012, 12:04
boombari boombari is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 15
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

ok, i'm updating with apitutude ...
Reply With Quote
  #8  
Old 21st May 2012, 12:46
boombari boombari is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 15
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

nothing ...

enable SSL. Testing configuration ... vhost.err file created
Reply With Quote
  #9  
Old 21st May 2012, 12:49
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 35,340
Thanks: 810
Thanked 5,172 Times in 4,055 Posts
Default

1) Disable ssl in that website.
2) Delete all files in the ssl/ subfolder of the site.
3) Create a new self signed ssl cert in ispconfig and enable ssl again.
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #10  
Old 21st May 2012, 13:01
boombari boombari is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 15
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Default

perfect !

thanks till !

watching apache log files now, after an aptitute upgrade, i see:


<b>Deprecated</b>: Directive 'register_long_arrays' is deprecated in PHP 5.3 and greater in <b>Unknown</b> on line <b>0</b><br />
<br />
<b>Deprecated</b>: Directive 'magic_quotes_gpc' is deprecated in PHP 5.3 and greater in <b>Unknown</b> on line <b>0</b><br />
<br />

What is ?
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
haproxy with stunnel problem abubin Server Operation 6 10th April 2012 15:08
Need help with ISPConfig 3 Update midcarolina Installation/Configuration 36 8th November 2011 22:07
Adding SSL certificate to Site snowfly Installation/Configuration 2 31st May 2011 12:54
client site ssl blocker General 2 24th June 2009 15:58
SSL Issue - Unable to connect to any site Menzor Installation/Configuration 4 27th May 2007 04:03


All times are GMT +2. The time now is 19:22.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.