#1  
Old 7th May 2012, 05:22
kenci kenci is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2012
Posts: 5
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Default ISPConfig3 and awstats?

Hello, I seem to have a problem displaying awstats heres a screenshot.


I did setup the timezone in php.ini but for some reason it keeps showing that followed by a 404.

Thanks!

Last edited by kenci; 7th May 2012 at 05:24. Reason: I meant timezone.
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 7th May 2012, 08:41
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lneburg, Germany
Posts: 35,340
Thanks: 810
Thanked 5,166 Times in 4,050 Posts
Default

The timezone is not set in the php.ini file used in this website. Please set the timezone in all php.ini files (for apache2, cgi and cli), then restart apache.
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #3  
Old 7th May 2012, 11:19
kenci kenci is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2012
Posts: 5
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

Quote:
Originally Posted by till View Post
The timezone is not set in the php.ini file used in this website. Please set the timezone in all php.ini files (for apache2, cgi and cli), then restart apache.
Thank you! However I can't seem to find the location of those. Could you tell me the location of those?
Reply With Quote
  #4  
Old 7th May 2012, 11:35
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lneburg, Germany
Posts: 35,340
Thanks: 810
Thanked 5,166 Times in 4,050 Posts
Default

- Which Linux distribution do you use?
- Have you set any custom php.ini entries for this website in ispconfig?
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #5  
Old 7th May 2012, 11:49
kenci kenci is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2012
Posts: 5
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

CentOS 6.2 and no it's using the global config.
Reply With Quote
  #6  
Old 7th May 2012, 17:13
kenci kenci is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2012
Posts: 5
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

I took a look at my php log and it seems like its trying to pull awsindex.html which does not exist

[Mon May 07 19:10:02 2012] [error] [client xxx.86.xx.159] File does not exist: /var/www/clients/client2/web2/web/stats/awsindex.html

I managed to solve it, the problem was I was missing the awstats.conf file in /etc/awstats/ incase someone should run into this problem.

Last edited by kenci; 7th May 2012 at 17:34.
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to kenci For This Useful Post:
falko (8th May 2012)
  #7  
Old 8th May 2012, 21:26
kenci kenci is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2012
Posts: 5
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

Hey guys, I seem to have ran into another problem :/ just my luck. It seems my awstats are not updating the last stats I have are for the 6th of may and it's currently the 8th. Any ideas?

Reported period Month May 2012
First visit 06 May 2012 - 03:22
Last visit 06 May 2012 - 23:06

Thanks,
kenci

Last edited by kenci; 8th May 2012 at 21:47.
Reply With Quote
  #8  
Old 28th September 2012, 18:10
mulderlaw mulderlaw is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Default check your yesterday log symlink

check under /var/log/ispconfig/<domain name>/

for a symlink that looks like:

yesterday-access.log -> /var/www/clients/clientXX/webXX/log/YYYMMDD-access.log

If it there but broken, you may have to update it manually, etc. This is what happened to me.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Using SSL with ISPConfig3 pfahrun Installation/Configuration 7 22nd February 2012 19:02
Configure awstats of ispconfig3 davide.seo Installation/Configuration 6 26th January 2012 09:21
Awstats Giuseppe Installation/Configuration 1 4th July 2011 12:49
Webalizer & Awstats driving me mental sheshes Installation/Configuration 10 19th February 2011 21:46
use jawstats / mawstats with ispconfig e100 Tips/Tricks/Mods 3 19th December 2010 11:33


All times are GMT +2. The time now is 12:54.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.