Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 2 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #21  
Old 29th November 2006, 13:34
taylan taylan is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 18
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Hello
i am using ispconfig more than 5 months it works really good i was checking stats on straight from /usage folder it seems webalizer working there but
when i put url adress www.yoururl.com/stats it gives me ispconfig page not found message
i am using Centos i really want to use stats .If i installed my server again because it works really fine .what i need to do i should back up of ispconfig db
or what it is the best way to have fully working server .Thank you very much

Regards

Quote:
Originally Posted by till
AWSTATS:

http://www.howtoforge.com/forums/showthread.php?t=7293

The URL for webalizer is http://www.yourwebsite.com/stats The stats where created nightly, so you might have to wait up to 24 hours until the first statistics where generated.
Reply With Quote
Sponsored Links
  #22  
Old 30th November 2006, 16:26
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,751 Times in 2,581 Posts
Default

If it is a new web site, you must wait 24 hours until your first stats are generated. They are generated by a cron job at 4.00h in the night.

If you have waited long enough: what's the output of
Code:
crontab -l
?
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #23  
Old 21st May 2007, 16:23
sebandres sebandres is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2007
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Hi! i've installed the awstats beta1 package and when i go to /stats on any of my domains it asks for a user and password, i've tried the ones of my clients, my admin pass, and still nothing, what user/pass should i use??
Reply With Quote
  #24  
Old 22nd May 2007, 18:25
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,751 Times in 2,581 Posts
Default

You must use a username and password of one of the email/ftp users of that web site, not your ISPConfig login! ISPConfig users are not system users.
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #25  
Old 22nd February 2009, 20:04
steve51184 steve51184 is offline
Member
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 41
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

will this still work as it's now 3 and a half years old or is there a better way to get awstats to work with ispconfig?
Reply With Quote
  #26  
Old 23rd February 2009, 19:38
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,751 Times in 2,581 Posts
Default

You can try this: http://www.howtoforge.com/forums/showthread.php?t=7293
I haven't tried any of these methods, so I can't tell if/how good they work.
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #27  
Old 23rd February 2009, 20:14
steve51184 steve51184 is offline
Member
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 41
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Default

thank you worked perfect
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Help config Awstats domino Programming/Scripts 4 6th September 2005 07:47


All times are GMT +2. The time now is 14:48.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.