#1  
Old 6th November 2013, 22:51
franck63 franck63 is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2013
Posts: 18
Thanks: 7
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default DNS not working

Hi,

I have installed and strictly followed this tutorial "Perfect ISPConfig Centos 6.4 nginx..." I have subscribed for 6 months support.
I have read the book.

I have all systems online

Now my dns is simply refusing to work!

my dns zone file has a ".err" at the end

Here it is
Code:
$TTL        3600
@       IN      SOA     webserver1.web.mypubhost.com. mymail.mail.com. (
                        2013110605       ; serial, todays date + todays serial #
                        7200             ; refresh, seconds 
                        540              ; retry, seconds
                        604800           ; expire, seconds
                        86400 )          ; minimum, seconds
;

mail 		 	3600 	A        192.168.1.15
web.mypubhost.com. 	3600 	A        192.168.1.15
web.mypubhost.com. 	3600    MX    10 mail.web.mypubhost.com.
web.mypubhost.com. 	3600    NS       webserver1.web.mypubhost.com.
web.mypubhost.com. 	3600    NS       webserver2.web.mypubhost.com.
webserver1 			86400 	A        192.168.1.15
www 				3600 	A        192.168.1.15
Also I noticed that my file /etc/named.conf.local is empty

What can I do to help

Best Regards

Franck
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 7th November 2013, 10:12
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 37,015
Thanks: 840
Thanked 5,652 Times in 4,461 Posts
Default

The dns records are wrong, thats why bind rejected them and ispconfig saved the file with .err ending. Take a look at the syslog or messages file in /var/log and search for bind or named errors, bind explains in the error messages whats wrong with the file.
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to till For This Useful Post:
franck63 (7th November 2013)
  #3  
Old 7th November 2013, 18:31
franck63 franck63 is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2013
Posts: 18
Thanks: 7
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Default

Thank's Till problem is fixed
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
DNS Server not working baicunko Server Operation 3 9th March 2013 00:19
DNS - subdomains not working ! tahunasky General 2 3rd January 2013 05:06
Somethings gone wrong, adding DNS zones not working as inteended raysv Installation/Configuration 1 27th August 2012 18:37
No SPF record. beryl Installation/Configuration 6 17th May 2007 20:52
Dns question Mahir Installation/Configuration 48 14th November 2006 11:19


All times are GMT +2. The time now is 06:17.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.