Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > General

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 29th June 2012, 13:18
dexpg dexpg is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2012
Posts: 3
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Exclamation Erro 403 Após 3 cliques - ISPCONFIG3

Bom Dia.
Preciso de uma ajuda.
Instalei o ISPCONFIG 3, e desde que instalei um erro estranho vem acontecendo.
A instalação correu tudo certo conforme tutorial, e sem nenhum erro, coloquei 3 domínios nesse servidor, e acontece o mesmo erro nos três domínios.

Erro:

Se der três cliques rápidos em qualquer link de qualquer site hospedado nesse servidor aparece a pagina com erro 403.


ERROR 403 - Forbidden!

The following error occurred:

You are not permitted to access the requested URL.

Please contact the webmaster with any queries.


Se atualizar rápido as páginas também aparece o mesmo erro.

"Essa página só sai apos 20 seg aproximadamente."

No painel Administrativo não aparece o erro 403, mas "congela" a tela, não permitindo clicar em nenhuma opção, somente apos 20 segundos.


Já atualizei para versão 3.0.4.6 para tentar corrigir o erro mas sem sucesso.

Usando: Debian 6.0.2, Clamav, RKHunter, fail2ban, Roundcube
Resultado de Uname -a: Linux ISPConf 2.6.32-5-686 #1 SMP Fri Aug 26 09:15:47 UTC 2011 i686 GNU/Linux


Como corrigir esta falha, com certeza é algo fácil, mas não estou conseguindo achar a causa.
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 30th June 2012, 12:09
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,741 Times in 2,575 Posts
Default

Please post in English.
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #3  
Old 1st July 2012, 05:19
dexpg dexpg is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2012
Posts: 3
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

In English, By Google

Good Morning
I need help.
ISPConfig 3 installed, and since I installed a weird error happening.
The installation went all right as tutorial, and no mistake, I put three domains on that server, and the same error happens in the three areas.

Error:

If you give three quick clicks on any link to any site hosted on this server appears with an error 403 page.


ERROR 403 - Forbidden!

The Following error occurred:

You are not permitted to access the requested URL.

Please contact the webmaster with any queries.


If you update your pages quickly also appears the same error.

"This page only comes out after about 20 seconds."

Administrative panel does not appear the 403 error, but "freezes" the screen, not allowing clicking on any option, only after 20 seconds.


Have updated to version 3.0.4.6 to try to correct the error but without success.

Using: Debian 6.0.2, Clamav, rkhunter, fail2ban, Roundcube
Results Uname-a: Linux 2.6.32-5-686 ISPConf # 1 SMP Fri Aug 26 09:15:47 UTC 2011 i686 GNU / Linux


How to fix this flaw, an easy thing for sure, but I can not find the cause.
Reply With Quote
  #4  
Old 2nd July 2012, 09:02
Petr Petr is offline
Member
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 30
Thanks: 22
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

you are use mod_evasive on your server? if so check the configuration file .
Reply With Quote
  #5  
Old 2nd July 2012, 20:46
dexpg dexpg is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2012
Posts: 3
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Default

yes.


LoadModule evasive20_module /usr/lib/apache2/modules/mod_evasive20.so
<IfModule mod_evasive20.c>
DOSHashTableSize 3097
DOSPageCount 2
DOSSiteCount 50
DOSPageInterval 5
DOSSiteInterval 1
DOSBlockingPeriod 10
DOSLogDir "/var/log/apache2/evasive"
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
403 Error with ISPConfig3 timefalls Server Operation 15 8th March 2013 20:02
403 errors & freezing in ispconfig3, roundcube webmail cvgeeks Server Operation 5 26th June 2011 00:35
Problems with installing SSL-certifates on ISPConfig3 slaveservers Hans General 4 5th October 2010 12:22
amavis rejects all inbound emails aclhkaclhk Installation/Configuration 5 28th February 2010 04:24
IMAP doesn't work..as i followed the Perfect Setup for Fedora 4 asokaajay Server Operation 11 10th June 2007 14:57


All times are GMT +2. The time now is 18:52.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.