#1  
Old 16th April 2012, 12:30
doggybs doggybs is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2012
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default ISPConfig 3 Centos 6 Slow Sites

Hi There

I have followed the perfect install of ISPConfig 3 for centos 6. All went all.

The problem I have is that 2 out of the 20 sites I have are randomly running really slow, 3 / 5 seconds to load a page.

One of the slow site is just simple html pages and the other is a wordpress site.

All the other sites combination of word-press and other php / mysql sites are running fast.

I have had this problem in the past, and to resolve I just deleted the site, and re-created it, but now the problem is starting to happen on other sites I want to get to the bottom of it.

Any ideas where to start looking?

"TOP" doesn't show any high CPU / IO usage, the site are all low traffic.
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 16th April 2012, 14:47
till till is online now
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 36,072
Thanks: 826
Thanked 5,396 Times in 4,240 Posts
Default

Please check the global httpd error log for errors, especialy errors from vlogger.
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #3  
Old 16th April 2012, 16:41
doggybs doggybs is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2012
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Thanks for you reply, there is nothing new added to the error log : /var/log/httpd/error_log when visiting the slow sites.

Although I did notice that the time was out by an hour, adjusting to system time to the correct time does seem to have made an improvement?

Not sure if that is a just a co-incidence or not? I'll test it again / check logs later to see if problem returns.

Thanks
Reply With Quote
  #4  
Old 17th April 2012, 12:36
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,741 Times in 2,575 Posts
 
Default

Quote:
Originally Posted by doggybs View Post
The problem I have is that 2 out of the 20 sites I have are randomly running really slow, 3 / 5 seconds to load a page.
Do these sites load lots of external files (JavaScript/CSS/...)?
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Version 1.3 of the ISPConfig 3 Manual is finally available! falko General 44 2nd December 2011 12:04
Problems connecting my HTC Desire outgoing mail client to Postfix and ISP Config 2 j.smith1981 Server Operation 6 12th July 2010 19:07
ISPconfig 3: can't send or receive messages zogthegreat Installation/Configuration 6 22nd May 2010 14:45
Package update problem liblzo.so.1 ISPConfig 3 what to use Centos, Debian, Ubuntu? usul Installation/Configuration 1 16th March 2010 08:49
ISPConfig 2.3.2-dev released till General 9 4th June 2007 10:46


All times are GMT +2. The time now is 08:59.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.