Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 16th April 2012, 21:17
jonedney jonedney is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2012
Location: Detroit, MI USA
Posts: 12
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default 2 Sites On ISPConfig - Shows Same Content

Hello,

It seems both domains on my server, are refecting the same information.

http://www.jonedneycreative.com, according to ISPConfig has a path of var/www/clients/client1/web1

http://www.jonedney.me has a path of var/www/clients/client2/web2

When you visit both sites, they both reflect content for web2.

Any ideas as to what may be causing this mixup?
__________________
Thank you,
Jon Edney
Freelance Web Designer & Developer
Aspiring Linux Guru
http://www.JonEdney.me
http://www.JonEdneyCreative.com
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 17th April 2012, 09:58
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 35,504
Thanks: 813
Thanked 5,265 Times in 4,129 Posts
Default

Ensure that you selected auto subdomain www in both sites and that you used either the ip address or * for both sites but dont mix that.
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #3  
Old 17th April 2012, 21:46
dclardy dclardy is offline
Senior Member
 
Join Date: Sep 2009
Location: Dallas, TX
Posts: 347
Thanks: 10
Thanked 47 Times in 28 Posts
 
Default

You could try restarting Apache or reloading the Apache configuration. There is a chance that something did not load properly, but it is doubtful.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Control Panel - E-mail Tab is empty domi-nik General 15 14th April 2011 18:17
SquirrelMail login not working glenneh Installation/Configuration 13 9th April 2011 20:01
ISPConfig 3.x - First Steps (Creating Web Sites, Email Addresses, Etc.) sighkick Suggest HOWTO 18 7th October 2010 00:12
ISPConfig shows Apache 2 Test Page powered by CentOS onastvar Installation/Configuration 1 27th October 2009 15:23
Installed 2.2.5 but lost content in ISPconfig comedit Installation/Configuration 8 3rd August 2006 10:48


All times are GMT +2. The time now is 04:56.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.