Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > General

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 17th April 2012, 14:52
maumar maumar is offline
Senior Member
 
Join Date: May 2009
Location: San Costanzo (PU - Italy)
Posts: 132
Thanks: 8
Thanked 11 Times in 11 Posts
Send a message via MSN to maumar Send a message via Skype™ to maumar
Default little bug on monitor

after upgrade to 3.0.4.4 i note that in the monitor page, if i have 50 upgraded and green server but one, all the server after that one are blu, after upgrading that one, also the other are shown green
this is a very low urgency bug
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to maumar For This Useful Post:
till (17th April 2012)
Sponsored Links
  #2  
Old 17th April 2012, 15:26
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 35,421
Thanks: 812
Thanked 5,205 Times in 4,081 Posts
Default

Thabks for reporting this bug. I guess it is related to this one:

http://bugtracker.ispconfig.org/inde...s&task_id=2174
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #3  
Old 17th April 2012, 18:25
maumar maumar is offline
Senior Member
 
Join Date: May 2009
Location: San Costanzo (PU - Italy)
Posts: 132
Thanks: 8
Thanked 11 Times in 11 Posts
Send a message via MSN to maumar Send a message via Skype™ to maumar
 
Default

Quote:
Originally Posted by till View Post
Thabks for reporting this bug. I guess it is related to this one:

http://bugtracker.ispconfig.org/inde...s&task_id=2174
eh eh eh
yes it is
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
problems accessing server's Torsson Technical 14 29th July 2010 17:46
Bug: ISPConfig 3.0.1 - Monitor glohmann Developers' Forum 6 12th May 2009 19:55
Dual- or Large monitor? anw Installation/Configuration 4 11th December 2008 19:29
turining on computer without monitor martien Technical 2 15th October 2008 10:02
Debian 4 install wont start Xserver on CRT after installing with LCD monitor attached rjamesd Installation/Configuration 4 3rd October 2008 15:10


All times are GMT +2. The time now is 04:20.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.