#1  
Old 28th November 2014, 08:09
Morons Morons is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 199
Thanks: 8
Thanked 15 Times in 7 Posts
Angry ISP3 Web interface not starting

Screenshot

I have tried and fixed
  1. New Certificate was created
  2. I tried port 80 but the site always revert back to port 433 (Help with this alone will get me working again)
  3. Other hosted websites does work properly
  4. Using Internet Explorer have same error on 433 but sais page can't be displayed when using port 80

/etc/apache2/sites-available/ispconfig.vhost changed
Code:
  # SSL Configuration
#  SSLEngine On
#  SSLProtocol All -SSLv2 -SSLv3
#  SSLCertificateFile /usr/local/ispconfig/interface/ssl/ispserver.crt
#  SSLCertificateKeyFile /usr/local/ispconfig/interface/ssl/ispserver.key
  #SSLCACertificateFile /usr/local/ispconfig/interface/ssl/ispserver.bundle
Where else can I have a look please ?
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 28th November 2014, 08:43
conductive conductive is offline
Senior Member
 
Join Date: Sep 2011
Posts: 122
Thanks: 9
Thanked 4 Times in 4 Posts
Default

try using port 8080
Reply With Quote
  #3  
Old 1st December 2014, 07:19
Morons Morons is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 199
Thanks: 8
Thanked 15 Times in 7 Posts
Default

Realy thats your answer?
Reply With Quote
  #4  
Old 1st December 2014, 09:52
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lneburg, Germany
Posts: 37,015
Thanks: 840
Thanked 5,652 Times in 4,461 Posts
Default

The ispconfig interface runs on port 8080 by default like conductive pointed out, not 80 or 443 as it would collide with the normal websites then.
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #5  
Old 1st December 2014, 10:22
Morons Morons is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 199
Thanks: 8
Thanked 15 Times in 7 Posts
Default

Sorry You are indeed correct but I am refering to HTTPS on port 8080 ! Problem is still existing!
Reply With Quote
  #6  
Old 1st December 2014, 11:20
opensource82 opensource82 is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2014
Posts: 10
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I have the same problem and don't know what shall I do. I had a wordpress installed before ispconfig. I removed all its files but problem persists. Anyone can help with this?
Reply With Quote
  #7  
Old 1st December 2014, 15:14
Morons Morons is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 199
Thanks: 8
Thanked 15 Times in 7 Posts
Angry Desperate

I have lot of admin to do on this server and getting Desperate.
Is there a guide whereby I can remove the ISPConfig and re-install it so that ISPCONFIG 3 will re-create all the configuration files from scratch without me losing connections to databases and my Joomla Virtualhosts?

I also would like to check the system and application files for all applicarions and check for missing and or corrupt stuff?
Reply With Quote
  #8  
Old 1st December 2014, 15:18
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lneburg, Germany
Posts: 37,015
Thanks: 840
Thanked 5,652 Times in 4,461 Posts
 
Default

Download the ispconfig.tar.gz to /tmp, inpack it, cd into the install folder and start the update.php script. Let the update reconfigure your services.

Do not try to uninstall ispconfig! You would not be able to use ispconfig on that server again without a complete server reinstall of the os.

Btw. If you are Desperate to get your server working aian, then you can contact our business support here http://support.projektfarm.com and one of our admins will fix your server by remote login.
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Ntop web interface doesn't work lyra Technical 0 6th August 2013 12:22
I'm attack brute force qb7 General 6 21st July 2012 22:34
coexistence of php4 and php5 on ISPC3 AceLine Tips/Tricks/Mods 5 5th November 2010 15:56
IPtables rule to let PPTP access LAN brianwebb01 Installation/Configuration 0 1st May 2008 22:23
Problems with the virtual email system with postfix, courier,mysql Greg Parker HOWTO-Related Questions 3 3rd January 2007 18:59


All times are GMT +2. The time now is 16:36.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.