#1  
Old 12th March 2012, 19:22
sjau sjau is offline
Local Meanie
 
Join Date: Apr 2006
Location: Switzerland
Posts: 1,149
Thanks: 4
Thanked 56 Times in 52 Posts
Default Adding IP range?

HI there

One more question. At Hetzner I get a /64 block of IPv6 addresses. According to my calculations that's really a lot of them Is there a way to mass-add IP addresses in range or does every single one need to be added manually?
__________________
"Common sense is not as common as commonly believed" by sjau

Auto-Install Script for ISPConfig and Horde on a Vanilla Debian Stable

Need more Repos for Ubuntu? Repository Generator
Need more Repos for Debian? Debian Repository Generator
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 13th March 2012, 10:32
till till is online now
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 36,747
Thanks: 840
Thanked 5,601 Times in 4,412 Posts
 
Default

There is no wizard to add IP ranges available yet in ISPConfig.
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
samba w/ ldap backend problem fruitvendor Installation/Configuration 1 23rd June 2011 03:55
Intel 82815 Video Card & Ubuntu 8.10 harvey527 Kernel Questions 8 5th November 2010 15:51
Mandriva 2008.1 Spring squealing miodragz Installation/Configuration 6 18th May 2008 00:41
Strato Server - Restoring with SystemImager popper2001 HOWTO-Related Questions 5 28th July 2007 11:18
Creating image with Systemimager cuongtim HOWTO-Related Questions 3 18th November 2006 14:55


All times are GMT +2. The time now is 14:45.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.