Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 2 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 20th July 2006, 12:43
gilas gilas is offline
Member
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 61
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default webalizer stats not accessible only for one user

Hi
ISPConfig 2.2.5, just upgraded.
I deleted a user and create a new one, but the new user cant access to the page: not autenthicated for the webalizer stats.

Under the same client there are two different domains, the first run correctly (I checked all: the user and domains are perfectly the same) but the second doesn't work for the stats.

The user of the second domain connects without problem through FTP (it is authenticated correctly) but cannot more see statistics. Web runs correctly; all seems to work but only the stats are not available.

I tried to delete the user and create another new user without success.

Any idea?!?
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 20th July 2006, 12:50
TheRudy TheRudy is offline
Senior Member
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 216
Thanks: 1
Thanked 7 Times in 5 Posts
Default

Stats are generated at 4 or 3 in the morning, so you'll have to wait for stats to be generated for the first time. Then it will work normally..
Reply With Quote
  #3  
Old 20th July 2006, 13:07
gilas gilas is offline
Member
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 61
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default it is not that problem...

Hi all
I discovered the problem, but I cant fix it, only manually.

The problem is that the .htpasswd file generated:

-rw-r--r-- 1 root root 24 2006-07-20 12:03 .htpasswd

located in the root of each file, when I try to add a new user through ISPConfig web interface it is not updated.

I suspect that ISPConfig cannot touch this file (owner problems? A bug?)

I added manually the username and the password as created before through ISPConfig and now the user CAN access to the stats page.

The problems it is not to view stats, but in the authentication process (and creation of the user).

Thanx again.
Reply With Quote
  #4  
Old 20th July 2006, 13:31
TheRudy TheRudy is offline
Senior Member
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 216
Thanks: 1
Thanked 7 Times in 5 Posts
Default

I belive that you have to wait for stats to be generated/regenerated and then all the new users are added to htpasswd file, don't think that they are added as soon as you add them in ISPConfig but when webalizer does the stats..
Reply With Quote
  #5  
Old 21st July 2006, 14:08
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,751 Times in 2,581 Posts
 
Default

Quote:
Originally Posted by TheRudy
don't think that they are added as soon as you add them in ISPConfig but when webalizer does the stats..
Yes, absolutely right.
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Force the creation of Webalizer stats? Anim Installation/Configuration 8 23rd July 2013 09:55
Webalizer stats encoding SupuS Installation/Configuration 9 6th July 2013 12:56
Statistic not working mzo Installation/Configuration 49 20th April 2011 13:19
Mail Login, simple user names??? Kernal Panic Installation/Configuration 1 16th June 2006 03:45
view webalizer stats kuyaedz General 22 12th March 2006 15:45


All times are GMT +2. The time now is 07:41.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.