#1  
Old 6th February 2012, 12:49
Isterklister Isterklister is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2007
Location: Sweden, Frösön
Posts: 20
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default https does not work

Hello,
I have installed a new server and followed http://www.howtoforge.com/perfect-se...nx-ispconfig-3.

I have a small problem with https. I cannot connect with https (ex https://ip-adress:8080 for ISPConfig). After I have accepted the cert I will get the error "502 Bad Gateway".

What is wrong?

Info from log-file:
/var/log/nginx/error.log

2012/02/06 12:35:54 [crit] 20546#0: *33 connect() to unix:/var/lib/php5-fpm/ispconfig.sock failed (2: No such file or directory) while connecting to upstream, client: 192.168.19.116, server: _, request: "GET / HTTP/1.1", upstream: "fastcgi://unix:/var/lib/php5-fpm/ispconfig.sock:", host: "192.168.19.38:8080"

/Pelle
__________________
__________________
Pelle
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 6th February 2012, 16:07
Isterklister Isterklister is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2007
Location: Sweden, Frösön
Posts: 20
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Thumbs up Solved

Hello again,
I am not absolutely sure why it is working now but it does.

I looked in my interfaces file and commented one line with dns info, reboot and now it is working.

I tried to get the same error message by inserted the dns line in interfaces (network) but I cannot force the error to reuppear.


*****
I now did see this line in the instructrions:
(If you get a 502 Bad Gateway error, just restart PHP-FPM and try again:
/etc/init.d/php5-fpm restart
*****

/Pelle
__________________
__________________
Pelle

Last edited by Isterklister; 6th February 2012 at 16:50.
Reply With Quote
  #3  
Old 7th February 2012, 12:39
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,711
Thanks: 1,899
Thanked 2,702 Times in 2,545 Posts
 
Default

http://www.howtoforge.com/forums/sho...73&postcount=8
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
install ispconfig2 ok site dos not work ferasfm Installation/Configuration 5 7th May 2009 20:16
Can't get cgi-bin to work! DennyCrane Installation/Configuration 3 28th February 2009 12:48
make this work please peacengell Programming/Scripts 2 4th February 2009 07:55
Pure domain DNS doesn't work SyRenity Installation/Configuration 7 12th December 2006 12:12
Cant get any messenger program to work SimplyMepis 6.0 gtoman Technical 1 13th November 2006 15:26


All times are GMT +2. The time now is 04:32.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.