Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 2 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 17th July 2006, 23:51
Hans Hans is offline
Moderator
 
Join Date: Dec 2005
Location: Montfoort, The Netherlands
Posts: 2,263
Thanks: 216
Thanked 649 Times in 295 Posts
Angry Error in ISPConfig 2.2.4 !

When i login as a client and when i select any website from the structure tree, then click any tab on the ISP Site form:
the folowing error occurs:

------------------------------------------------
The following error occurred:

Field: Domain
Only the following sign are allowed: a-z A-Z 0-9 -
------------------------------------------------

Now my clients can not make any setting anymore!

What is this an who has the same problem?
I guess i am not the only one.
__________________
Hans

MrHostman | Managed Hosting

Last edited by Hans; 17th July 2006 at 23:53.
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 17th July 2006, 23:57
TheRudy TheRudy is offline
Senior Member
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 216
Thanks: 1
Thanked 7 Times in 5 Posts
Default

Yes, me also have the same problem..
Why two posts about this at two different places?
Reply With Quote
  #3  
Old 18th July 2006, 00:00
Hans Hans is offline
Moderator
 
Join Date: Dec 2005
Location: Montfoort, The Netherlands
Posts: 2,263
Thanks: 216
Thanked 649 Times in 295 Posts
Default Hi priority!

Hi,
To be honest, i wanted attention. Sorry for my double post, but for me a serious problem! The clients have no functions available anymore!
I am happy that i am not the only one, which means it must be a bug in the new 2.2.4 version.

This MUST be solved soon!

If anyone has the same problem let me know.
__________________
Hans

MrHostman | Managed Hosting

Last edited by Hans; 18th July 2006 at 01:20.
Reply With Quote
  #4  
Old 18th July 2006, 03:33
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,749 Times in 2,579 Posts
Default

It's not a bug, and it's working for me.
Can you post one of the domains exactly as it is in the domain field? I guess it ends with a dot or contains some other characters that are not allowed.
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #5  
Old 18th July 2006, 03:39
Kornik Kornik is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 5
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I double checked and there is no dot or forbidden char. More - the thing works when I'm logged in as an admin user - the error is only for the final client login.
Reply With Quote
  #6  
Old 18th July 2006, 04:06
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,749 Times in 2,579 Posts
Default

Unfortunately you're right... Time for 2.2.5 then...
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #7  
Old 18th July 2006, 04:42
gjcomputer gjcomputer is offline
Member
 
Join Date: Jan 2006
Location: missouri, USA
Posts: 91
Thanks: 15
Thanked 2 Times in 2 Posts
Default

thats ok! 1 step closer to 3.0! still doin a great job
__________________
6r36.com
Reply With Quote
  #8  
Old 18th July 2006, 05:02
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,749 Times in 2,579 Posts
Default

I've just finished 2.2.5, it will be available for download tomorrow. It comes with the old domain regex...
Going to bed now...
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #9  
Old 18th July 2006, 07:22
Hans Hans is offline
Moderator
 
Join Date: Dec 2005
Location: Montfoort, The Netherlands
Posts: 2,263
Thanks: 216
Thanked 649 Times in 295 Posts
Default Falko, Thanks for your quick reply!

Dear Falko,

It was not nice to complain about the bug in the client module.
Sorry for that, but we have to be critical to maintain a certain quality!

I found the bug, when i was translating all the forms on the tabs.
So i "walked through" all forms within ISPConfig.

V 2.2.4 looks nice, and i appreciate the work, i really i do!
But, although ISPConfig is open source, with "stable", i expect that a new version like this is fully (as much as possible) tested. I guess this version was not...
When something is functioning for admin, it does not mean that it works for a reseller or client too. Is my conclusion. So, please test the software, to avoid problems for (many) clients.

Thanks for your quick reply on that late hour!
Tomorrow is a new day for 2.2.5!!
__________________
Hans

MrHostman | Managed Hosting

Last edited by Hans; 18th July 2006 at 07:24.
Reply With Quote
  #10  
Old 18th July 2006, 09:33
Ben Ben is offline
Moderator
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 1,029
Thanks: 7
Thanked 62 Times in 56 Posts
 
Default

So it does not make sense to upgrade from 2.2.3 to 2.2.4 because of inoperability when adding / chaing domain stuff?
Or wich functions are affected as well?


@Hans: Sure you are right, but if there are not enough beta volunteers, it's quite hard to present new features early with a high quality. But nevertheless the update should take more time then...
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ISPConfig 2.2.4 released till General 25 18th July 2006 14:04
Migrating from Virtualmin to ISPConfig xare Installation/Configuration 3 16th July 2006 13:58
FC4 Setup DNS and ISPCONFIG issues The General Installation/Configuration 7 15th May 2006 10:45
ISPConfig 2.3.1-dev released till General 0 8th May 2006 23:18
SP-Server Setup - Ubuntu 5.10 "Breezy Badger" - Page 6 (changes) LuisC-SM HOWTO-Related Questions 0 21st April 2006 16:16


All times are GMT +2. The time now is 09:26.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.