#1  
Old 17th January 2012, 20:06
supanatral supanatral is offline
Member
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 38
Thanks: 1
Thanked 4 Times in 4 Posts
Default Unable to open mailbox

I just finished the initial setup of ISPConfig while following this guide:
http://www.howtoforge.com/perfect-se...ispconfig-3-p6

I'm having problems with creating a new email domain and sending email. When I sent a telnet email to the new server, I get the following error in the maillog:
Quote:
temporary failure. Command output: /usr/bin/maildrop: Unable to open mailbox.
When I try to setup outlook for the new account, I see this error:
Quote:
Jan 17 13:12:29 NT-MAIL01 pop3d: Connection, ip=[::ffff:172.23.23.151]
Jan 17 13:12:29 NT-MAIL01 pop3d: chdir /var/vmail/example.com/tuser: No such file or directory
When looking in the /var/vmail/ directory, I see that no folders have been created for the domain or user:
Quote:
[root@NT-MAIL01 vmail]# ll
total 4
drwxr-xr-x 2 root root 4096 Jan 16 17:04 mailfilters
How can I get this to work?
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 17th January 2012, 20:17
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 36,006
Thanks: 826
Thanked 5,377 Times in 4,224 Posts
Default

Run:

chmod vmail:vmail /var/vmail
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #3  
Old 17th January 2012, 20:44
supanatral supanatral is offline
Member
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 38
Thanks: 1
Thanked 4 Times in 4 Posts
 
Default

Can I assume you meant chown and not chmod?

The permissions of the folder currently belong to vmail:vmail:
Quote:
[root@NT-MAIL01 var]# ll /var
total 80
...
drwx------ 3 vmail vmail 4096 Jan 17 14:34 vmail
...
Either way, I did run the "chown" command and even recreated the domain along with a test mailbox, but to no avail. It still doesn't create the folder
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ubuntu and nginx delgado2061 Installation/Configuration 0 27th November 2011 23:36
Can't receive mails baicunko Server Operation 12 3rd August 2011 22:02
Forbidden 403; Samba access; config of maildeamon fawkes Installation/Configuration 4 14th January 2010 18:16
High on Lenny - Lvm Mount Problem Serverman Technical 1 23rd June 2009 16:26
libWand.so.10 error Taxick Installation/Configuration 8 3rd May 2009 01:27


All times are GMT +2. The time now is 01:50.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.