Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Linux Forums > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 17th January 2012, 16:01
tnsankar tnsankar is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Post Configure Ruby on Rails package on fedora linux with apache + phusion passenger.

Hi Folks,

I am first time in this forum. So I can say hi to all techies.

I have developed RoR application which is working in inbuilt WEBrick server of Rails.

I have problem when try to hosted on my apache web server with passenger module. I tried two methods to deploy my application, but both fails.

method 1: with passenger

I got passenger error code. (i tried those code error in many forums and nothing helpful)

Method 2: with fastcgi or cfgid

Some configuration problem in .htaccess file, mentioned in as per forum. (i don't know to write the file details mentioned in the tutorial)

I here give my configuration.

OS : Fedora Linux
Ruby: ruby 1.9.2p290
Rails: Rails 3.1.3

Gem list :
*** LOCAL GEMS ***

actionmailer (3.1.3, 3.1.0)
actionpack (3.1.3, 3.1.0)
activemodel (3.1.3, 3.1.0)
activerecord (3.1.3, 3.1.0)
activeresource (3.1.3, 3.1.0)
activesupport (3.1.3, 3.1.0)
ansi (1.4.1)
arel (2.2.1)
bcrypt-ruby (3.0.1)
builder (3.0.0)
bundler (1.0.18)
coffee-rails (3.1.1)
coffee-script (2.2.0)
coffee-script-source (1.2.0)
daemon_controller (0.2.6)
erubis (2.7.0)
execjs (1.2.13)
fastthread (1.0.7)
fcgi (0.8.8)
hike (1.2.1)
i18n (0.6.0)
jquery-rails (1.0.19)
json (1.6.4)
mail (2.3.0)
mime-types (1.17.2, 1.16)
multi_json (1.0.4, 1.0.3)
passenger (3.0.11)
polyglot (0.3.3, 0.3.2)
rack (1.3.6, 1.3.2)
rack-cache (1.1, 1.0.3)
rack-mount (0.8.3)
rack-ssl (1.3.2)
rack-test (0.6.1)
rails (3.1.3, 3.1.0)
railties (3.1.3, 3.1.0)
rake (0.9.2.2, 0.9.2)
rdoc (3.12, 3.9.4)
sass (3.1.12)
sass-rails (3.1.5)
sprockets (2.0.3, 2.0.0)
sqlite3 (1.3.5)
thor (0.14.6)
tilt (1.3.3)
treetop (1.4.10)
turn (0.8.2)
tzinfo (0.3.31, 0.3.29)
uglifier (1.2.1)

I have successfully open the index.html of ruby front page (by default) using fcgid method. Once I delete the index.html, I can see only default apache welcome page. (i don't know whether ruby is interpreting or not).

I am tired of searching and tried so many method of configuration mentioned by the forum. (helpless)

I prefer to run with passenger + apache.

Anybody help me to sort out this issue..

Regards

T.N.Sankar
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
CENTOS 5 Ping Problem gAnDo Server Operation 11 28th March 2008 20:58
Apache won't configure cybiko123 Installation/Configuration 1 13th January 2008 10:43
Ruby on Rails with fcgi and apache TechG1rl HOWTO-Related Questions 5 26th November 2007 18:51
Debian with Ruby on Rails and Apache 2 with FastCGI - Having Issues hayashi HOWTO-Related Questions 2 7th April 2007 03:49
Problem with the installation of Dokeos (LMS) in ISPConfig jofranco General 4 28th April 2006 00:45


All times are GMT +2. The time now is 19:51.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.