Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 2 > General

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 9th January 2012, 20:30
midcarolina midcarolina is offline
Senior Member
 
Join Date: Jul 2011
Posts: 254
Thanks: 1
Thanked 5 Times in 5 Posts
 
Default Error when launching site ISPConfig 2

I have just loaded the site files for a website using ISPConfig 2 and get this error:


This IP address is shared. For access to the web site which you look for, enter its address instead of its IP.

For questions or problems please contact the server administrator.

It is stating to enter the domain versus the IP which is what I did. Using the domain for the site I get this error?
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Problems with new site in ISPConfig OVG Installation/Configuration 1 22nd December 2010 15:52
ISPConfig 3 installed on Debian Lenny... and now... how to create a site? manarak General 6 19th May 2009 16:34
added site but ispconfig doesnt created a dir dr_dbox General 6 26th June 2008 14:25
ISPConfig administration site caching images satyannair Installation/Configuration 4 8th April 2008 15:37
site works but ISPConfig login gone? Boon-Dog-Danny Installation/Configuration 6 4th August 2006 13:01


All times are GMT +2. The time now is 21:34.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.