#1  
Old 8th January 2012, 23:03
pier56 pier56 is offline
Member
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 37
Thanks: 10
Thanked 4 Times in 3 Posts
Default DNS zones disappeared

Hello


I upgraded to squeeze.

Bind was not installed.

I installed debian packages of bind9 manually.

Finally, it worked fine.

7 days after, it is impossible to connect to web sites, and resolve dns names.

It is the TTL value...

I don't understand the link between dns ispconfig database, wich stays good, and the zone database, wich must be in named.conf zone.

I try to record again dns zone by ispconfig, but nothing happens, and I find nothing.

Thanks...
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 9th January 2012, 07:08
pier56 pier56 is offline
Member
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 37
Thanks: 10
Thanked 4 Times in 3 Posts
Default

Other fact, named.conf.local is empty :

Quote:
//
// Do any local configuration here
// Consider adding the 1918 zones here, if they are not used in your
// organization
//include "/etc/bind/zones.rfc1918";
//
bind screen in ispconfig is the same than in the manual p. 204.

I'm searching in this forum...

Last edited by pier56; 9th January 2012 at 07:09. Reason: quote
Reply With Quote
  #3  
Old 9th January 2012, 08:17
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lneburg, Germany
Posts: 35,778
Thanks: 821
Thanked 5,333 Times in 4,184 Posts
 
Default

1) Check that the path to named.conf.local in System > Server config is correct.
2) Check ISPConfig System log in monitor for errors.
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
DNS auto-create zones on all DNS servers assi Server Operation 7 31st March 2009 18:32
Squid Proxy Caching on Linux obzerver Installation/Configuration 4 13th August 2008 19:51
Google Apps dayjahone General 19 29th March 2008 17:25
DNS Configuration Problems VMartins Installation/Configuration 10 24th July 2007 14:40
Unable send receive emails vassilis3 Installation/Configuration 15 19th May 2007 14:34


All times are GMT +2. The time now is 20:17.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.