#1  
Old 19th January 2012, 17:32
mcrider mcrider is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 16
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Question Site traffic not showing up

I just moved my ISPConfig3 (v. 3.0.3.3) install to a new virtual server running PHP Version 5.3.8 and now I'm not getting any site traffic showing up. I can see the web quotas for each site just not the traffic. You can see that last year there was traffic monitoring but after we moved my install and upgraded to 3.0.3.3 it's no longer logging traffic.
Attached Images
 
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 19th January 2012, 17:35
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 36,046
Thanks: 826
Thanked 5,388 Times in 4,233 Posts
Default

Check apache error log for errors of the software "vlogger" and check thet the mysql login details in /etc/vlogger-dbi.conf are correct.
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to till For This Useful Post:
mcrider (20th January 2012)
  #3  
Old 20th January 2012, 16:36
mcrider mcrider is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 16
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Thumbs up

Thanks Till! We checked and vlogger was installed but didn't have the correct database password in the config file. It's ISPConfig is showing traffic data now. Thanks again!
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Tags
site traffic

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
DNS records ok but site not showing psychop General 4 23rd December 2011 09:02
Site not suspended after traffic limit exceeded esezako General 11 8th June 2011 13:24
Site Not Showing up in DNS Manager jonwatson Installation/Configuration 2 1st November 2008 04:57
Added site not working, Shared IP page showing up. omni General 13 7th July 2008 15:39
Traffic overview in ISP Manager > ISP Site > Statistics: Overall 0.00 tom Installation/Configuration 2 23rd April 2006 14:17


All times are GMT +2. The time now is 14:36.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.