#1  
Old 29th December 2011, 18:01
jarome jarome is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 8
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Webdav users can't get in

I made some Webdav users for my site (jar). So, I (jar) seem to be jarjar for Webdav. But when I use this user id and the webdav password I set, access is refused. I also used the directory, but not sure how it should be specified.

How do I figure out what is happening?
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 29th December 2011, 18:38
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 36,381
Thanks: 833
Thanked 5,482 Times in 4,316 Posts
Default

Check the error.log of he website to get the exact error message.
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #3  
Old 29th December 2011, 19:35
jarome jarome is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 8
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Default Not very useful...

access.log is filled with
::1 - - [29/Dec/2011:12:35:01 -0500] "GET / HTTP/1.0" 200 1861 "-" "-"
::1 - - [29/Dec/2011:12:40:01 -0500] "GET / HTTP/1.0" 200 1861 "-" "-"
::1 - - [29/Dec/2011:12:45:01 -0500] "GET / HTTP/1.0" 200 1861 "-" "-"
::1 - - [29/Dec/2011:12:50:02 -0500] "GET / HTTP/1.0" 200 1861 "-" "-"
::1 - - [29/Dec/2011:12:55:01 -0500] "GET / HTTP/1.0" 200 1861 "-" "-"
::1 - - [29/Dec/2011:13:00:01 -0500] "GET / HTTP/1.0" 200 1861 "-" "-"
::1 - - [29/Dec/2011:13:05:01 -0500] "GET / HTTP/1.0" 200 1861 "-" "-"
::1 - - [29/Dec/2011:13:10:01 -0500] "GET / HTTP/1.0" 200 1861 "-" "-"
::1 - - [29/Dec/2011:13:15:01 -0500] "GET / HTTP/1.0" 200 1861 "-" "-"
error.log has
[Wed Dec 28 14:43:30 2011] [error] [client 192.168.1.11] File does not exist: /srv/www/jarfx.dyndns.org/web/ispconfig
[Wed Dec 28 14:43:30 2011] [error] [client 192.168.1.11] File does not exist: /usr/share/apache2/error/404.html

There was nothing in /var/log/messages either...

And from OSX, if I use the Go/Connect to server Finder option, I get a samba login screen rather than a webdav one. So it is unclear what URL to use.

Last edited by jarome; 29th December 2011 at 20:07.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ssh-users and webdav users disappeared in gui BSDimwit Installation/Configuration 1 15th October 2010 21:26
ISPC 3.0.3 beta1, webdav users and paths damir General 5 26th August 2010 17:23
Problem with Clamav + samba configuration wammy28 HOWTO-Related Questions 8 31st January 2009 19:12
Cacti and ISPConfig: Monitoring Tool VMartins Tips/Tricks/Mods 11 9th August 2008 18:37
Junk mail and spamassassin... sthompson Installation/Configuration 4 27th December 2006 16:11


All times are GMT +2. The time now is 20:03.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.