Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > General

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 23rd December 2011, 19:11
sjswarts sjswarts is offline
Senior Member
 
Join Date: May 2011
Location: Australia
Posts: 135
Thanks: 17
Thanked 5 Times in 5 Posts
Default SSL deletion caused my Apache to break

Hi guys,

I have been trying to setup a godaddy signed certificate to remove that annoying and unprofessional "this site is not trusted" when accessing my Roundcube mail. I use Debian 6 and ISPConfig 3, I have purchased the book on ISPConfig 3 as well.

My issue now is that when I went to sites, ssl... I didn't have a generated CSR so I decided to delete whatever was there and create a new one. Well that failed. Now apache won't start.

Every time I try it says:


root@mail:~# /etc/init.d/apache2 start
Starting web server: apache2Action 'start' failed.
The Apache error log may have more information.
failed!

Please can someone help me out...

Thanks in advance
steve
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 23rd December 2011, 20:19
sjswarts sjswarts is offline
Senior Member
 
Join Date: May 2011
Location: Australia
Posts: 135
Thanks: 17
Thanked 5 Times in 5 Posts
 
Default

Fixed it...

Had to go into /etc/apache2/sites-available/example.com.vhost and hash out everything to do with ssl

I had problems with the certificate not matching the hostname
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
error.log is full of notices mod_fcgid 007007 Installation/Configuration 13 8th September 2012 11:29
Need help with ISPConfig 3 Update midcarolina Installation/Configuration 36 8th November 2011 22:07
Apache hangs without traffic Thesee General 21 27th September 2011 23:43
problems with suexec gobokster Installation/Configuration 7 7th May 2009 13:33
SSL "connection interrupted" apache not listening on 443 yuro Installation/Configuration 10 28th October 2008 14:42


All times are GMT +2. The time now is 04:16.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.