Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 2 > General

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 17th July 2006, 22:36
Kornik Kornik is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 5
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Field: Domain error after upgrade

Hi

I have just upgraded to 2.2.4 and I started to get an error:

Field: Domain
Only the following sign are allowed: a-z A-Z 0-9 -

when I try to switch anywhere from first tab on the site edit page. The problem is that if I manually (POST to GET, and edit link) do what the changeDeck() function is supposed to do it works - I can access to that deck. Then, I can switch between them without any problem as long as I won't go to the Basis one - the I have that problem again (trying on every one else).

The more strange thing is that it happens only for one particular client, only for his login (both resellers and admin logins work fine).

Any clues?

Tomasz
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 18th July 2006, 13:19
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lneburg, Germany
Posts: 36,796
Thanks: 840
Thanked 5,612 Times in 4,423 Posts
 
Default

Thank you for reporting this issue. We just fixed the problem in the domain check regex and released ISPConfig 2.2.5
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Domain Change in website Jose Gosalbez Installation/Configuration 15 19th July 2006 13:38
Bind, Postfix and possibly more problems from "http://" domain entry LunarNexus Installation/Configuration 5 5th April 2006 16:50
Server Not Autorative for Domain Error drbista Installation/Configuration 10 20th December 2005 17:41
Crontab Joe-Montana HOWTO-Related Questions 2 24th October 2005 00:54
postfix config jmroth Installation/Configuration 6 18th September 2005 16:58


All times are GMT +2. The time now is 05:31.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.