Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Linux Forums > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 16th December 2011, 13:17
derek99 derek99 is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default trying to install LAMP on ubuntu

I am a complete novice, so any answer please in easy speak just like the great instructions. I was able to follow easily but have this

could not reliably determine the server's fully qualified domain name, using 127.0.1.1 for server name.



I have change the bind address to the ip addy i found on the network settings for this computer, what have I done wrong??

Thanks in advance
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 17th December 2011, 09:26
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,735 Times in 2,571 Posts
 
Default

You should add a line like this to /etc/hosts...

Code:
192.168.0.100   server1.example.com     server1
where 192.168.0.100 is your server's IP addres and server1.example.com and server1 are the outputs of
Code:
hostname -f
and
Code:
hostname
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Ubuntu Server 10.10 install hangs khanning Installation/Configuration 2 16th October 2010 20:40
Fresh Install of Ubuntu 10.04 and ISPConfig 2 happz Installation/Configuration 10 29th July 2010 15:25
Install failure -- Apache 1.3 missing? Allen15 Installation/Configuration 11 24th February 2009 09:53
How to install OpenOficeOrg 3.0.0 in Ubuntu 8.04 ernesthagger HOWTO-Related Questions 43 23rd December 2008 14:42
Network Install of Ubuntu 7.10 Can't Access Ubuntu Archives giganet Server Operation 1 20th October 2007 20:50


All times are GMT +2. The time now is 01:02.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.