#1  
Old 14th July 2006, 21:22
barkster barkster is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Locate Site with IP?

how can I browse a site that I created under a reseller account? I'm new to linux and just installed this app to see its features and got my site setup but would like to be able to browse to it with the ip, its on a private network. I've tried http://192.168.100.99/~username and it didn't work but if I browse using the dns I setup in the wizard I can see the default page. Thanks
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 15th July 2006, 14:26
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,740 Times in 2,575 Posts
 
Default

You cannot use IP addresses because ISPConfig configures name-based virtual hosts, so you must always use the appropriate FQDN to browse the web site. If you're in a LAN, you can either set up a DNS server, create DNS records for your domains on it, and configure your client PCs to use it as the primary DNS server, or you change your client PCs' hosts file: http://www.howtoforge.com/forums/sho...s+file+windows
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Site Skeletons rbartz Feature Requests 11 29th November 2008 16:07
Basic Site Setup mastorna Installation/Configuration 2 22nd June 2006 15:18
Shared IP error when adding new site amoswright Installation/Configuration 15 15th June 2006 15:04
Removed site, but it is still there mromer General 2 21st December 2005 17:46
can't delete a site KenMcGinnis Installation/Configuration 2 14th August 2005 15:02


All times are GMT +2. The time now is 09:32.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.