Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 2 > General

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 18th October 2006, 02:06
Nathaniel Ingersoll Nathaniel Ingersoll is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default I also have a similar problem

A note, though, I'm (dumb enough to be) running the FC6-RC3 ("Fedora 5.92" - copied the fedora 60 stuff in the ispconfig dist.txt file).

My initial install using "The Perfect Setup" for FC5 looked great. Things were moving along fine, the "telnet localhost 25"/ehlo stuff responded fine.

Somewhere along the way though this stopped, I don't know what I did which did it, but now the ehlo gets no response whatsoever.

My maillog does have this:
Oct 17 16:57:00 melko postfix/smtpd[3179]: dict_open: hash:/etc/aliases
Oct 17 16:57:00 melko postfix/smtpd[3179]: fatal: open dictionary: expecting "type:name" form instead of "hash:"
Oct 17 16:57:01 melko postfix/master[3173]: warning: process /usr/libexec/postfix/smtpd pid 3179 exit status 1
Oct 17 16:57:01 melko postfix/master[3173]: warning: /usr/libexec/postfix/smtpd: bad command startup -- throttling

What's the deal here?
What else can I show someone ... I've been hitting my head on this since about 11PM last night, after an FC4 upgrade was blown and I had to reinstall ....

Many thanks!
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 18th October 2006, 17:02
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,744 Times in 2,577 Posts
 
Default

What's in /etc/postfix/main.cf (please strip out the comments)?
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
postfix problems with smtp linkdeb Server Operation 13 15th March 2014 17:58
Strange email problem for one of my domains... any help appreciated paulrobert_a Installation/Configuration 5 9th August 2010 14:15
sending e-mail using mail() function linuxuser1 HOWTO-Related Questions 38 21st April 2009 12:20
Weird problem when sending email from a PHP form. edge Installation/Configuration 5 5th September 2006 16:57
Postfix+MySQL Problem jasutton Installation/Configuration 1 15th June 2006 16:06


All times are GMT +2. The time now is 19:13.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.