#1  
Old 29th November 2011, 19:41
Maxman1850 Maxman1850 is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 13
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Can't recieve e-mails [CentOS]

Hi guys,

On my ISPconfig server, using postfix and dovecot, I'm trying to fix the mailserver, but I can't get it working. Sending mails is not a problem, but when I try sending an e-mail from another e-mailadress I don't recieve anything in my mailbox. I tried to Google all the errors and tried to reinstall postfix a couple of times but it didn't work. Maybe you guys can help me? I would appreciate it!

The logs:
Code:
Nov 29 17:25:01 Webserver001 dovecot: imap-login: Disconnected (no auth attempts): rip=127.0.0.1, lip=127.0.0.1, secured
Nov 29 17:25:01 Webserver001 postfix/smtpd[7122]: connect from Webserver001[127.0.0.1]
Nov 29 17:25:01 Webserver001 postfix/smtpd[7122]: lost connection after CONNECT from Webserver001[127.0.0.1]
Nov 29 17:25:01 Webserver001 postfix/smtpd[7122]: disconnect from Webserver001[127.0.0.1]
Nov 29 17:25:01 Webserver001 dovecot: pop3-login: Disconnected (no auth attempts): rip=127.0.0.1, lip=127.0.0.1, secured
Nov 29 17:28:26 Webserver001 dovecot: dovecot: Killed with signal 15 (by pid=7252 uid=0 code=kill)
Nov 29 17:28:29 Webserver001 dovecot: Dovecot v1.2.17 starting up (core dumps disabled)
Nov 29 17:28:29 Webserver001 dovecot: auth-worker(default): mysql: Connected to localhost (dbispconfig)
Nov 29 17:29:02 Webserver001 postfix/smtpd[7306]: connect from blu0-omc4-s6.blu0.hotmail.com[65.55.111.145]
Nov 29 17:29:02 Webserver001 postfix/smtpd[7306]: NOQUEUE: reject: RCPT from blu0-omc4-s6.blu0.hotmail.com[65.55.111.145]: 554 5.7.1 : Relay access denied; from= to= proto=ESMTP helo=
Nov 29 17:29:02 Webserver001 postfix/smtpd[7306]: disconnect from blu0-omc4-s6.blu0.hotmail.com[65.55.111.145]
Nov 29 17:30:01 Webserver001 postfix/smtpd[7306]: connect from Webserver001[127.0.0.1]
Nov 29 17:30:01 Webserver001 postfix/smtpd[7306]: lost connection after CONNECT from Webserver001[127.0.0.1]
Nov 29 17:30:01 Webserver001 postfix/smtpd[7306]: disconnect from Webserver001[127.0.0.1]
Nov 29 17:30:01 Webserver001 dovecot: pop3-login: Disconnected (no auth attempts): rip=127.0.0.1, lip=127.0.0.1, secured
Nov 29 17:30:01 Webserver001 dovecot: imap-login: Disconnected (no auth attempts): rip=127.0.0.1, lip=127.0.0.1, secured
Nov 29 17:33:21 Webserver001 postfix/anvil[7308]: statistics: max connection rate 1/60s for (smtp:65.55.111.145) at Nov 29 17:29:02
Nov 29 17:33:21 Webserver001 postfix/anvil[7308]: statistics: max connection count 1 for (smtp:65.55.111.145) at Nov 29 17:29:02
Nov 29 17:33:21 Webserver001 postfix/anvil[7308]: statistics: max cache size 1 at Nov 29 17:29:02
Also, I get a post delivery failure from hotmail:
Code:
Final-Recipient: rfc822;info@mydomain.nl
Action: failed
Status: 5.7.1
Diagnostic-Code: smtp;554 5.7.1 <info@mydomain.nl>: Relay access denied

Last edited by Maxman1850; 29th November 2011 at 20:08.
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 30th November 2011, 20:03
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,745 Times in 2,578 Posts
Default

Is SELinux disabled?
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #3  
Old 30th November 2011, 20:16
Maxman1850 Maxman1850 is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 13
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Yes it was disabled, but when I enable it I'm getting this other error when I try starting httpd:
Code:
Starting httpd: (13)Permission denied: make_sock: could not bind to address [::]:8081
(13)Permission denied: make_sock: could not bind to address 0.0.0.0:8081
no listening sockets available, shutting down
Unable to open logs
I'm really not sure what this means..

Edit: Looks like I have to define 8081 with semanage, but It says it's already defined?

Last edited by Maxman1850; 30th November 2011 at 20:19.
Reply With Quote
  #4  
Old 2nd December 2011, 01:39
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,745 Times in 2,578 Posts
Default

No, please don't enable SELinux. It must be disabled!

What guide (URL) did you use to set up the system?
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #5  
Old 2nd December 2011, 20:23
Maxman1850 Maxman1850 is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 13
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Oh, I will disable it again.. Still getting the same error..

I used this tutorial: http://www.howtoforge.com/perfect-se...64-ispconfig-3

Last edited by Maxman1850; 2nd December 2011 at 23:00.
Reply With Quote
  #6  
Old 3rd December 2011, 00:22
Maxman1850 Maxman1850 is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 13
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Default

...

Edit:

I found out that my postfix wasn't compatible with mysql. I reinstalled postfix from the right repo, but still I can't recieve e-mails..
I'm trying to reinstall ISPConfig now hoping it will configure it automatically.

Last edited by Maxman1850; 3rd December 2011 at 14:09.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Can send & recieve mail via local mail & linux acts but cannot recieve frm ext mail tyliong HOWTO-Related Questions 3 8th January 2009 06:14
postfix cant recieve mails Donto Server Operation 5 8th December 2008 11:44
SuSE + Postfix = some mails get lost v8hadas Installation/Configuration 4 29th November 2007 22:29
Cant recieve mails :( Shayne General 13 4th June 2007 09:38
Cant recieve mails JoeJoe Installation/Configuration 12 4th October 2006 18:10


All times are GMT +2. The time now is 15:24.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.