#1  
Old 26th November 2011, 12:04
nveid nveid is offline
Member
 
Join Date: Jan 2006
Location: Daytona Beach, FL
Posts: 87
Thanks: 7
Thanked 17 Times in 14 Posts
Send a message via Yahoo to nveid Send a message via Skype™ to nveid
 
Default Email Pipes with Postfix

Been trying to figure this out for awhile now. Is there easy way to get email pipes to work in ISPConfig?

I tried adding a forward to "|/my/piped/script" no joy...

I tried the /etc/aliases path.. no joy

I tried adding a hashed virtual map in postfix.. While the hashed map table works, I can't use an alias in /etc/aliases where the piped commands are..

Perhaps the better question is. How do I re-enable the use of /etc/aliases in ISPConfig? Figure, if I can get that to work, I can get my email pipes working correctly again.
__________________
-- RLB
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Getting Email Working ISPConfig3 Squirrelmail and Courier etc Ian Wilson Installation/Configuration 17 19th June 2013 23:58
How cai remove amavis from postfix ? gabrix Server Operation 16 2nd October 2012 10:58
sneaking suspicion my postfix config has gone awry mjbarfoot Installation/Configuration 7 24th August 2010 13:23
421 Unexpected failure Lizard King Installation/Configuration 20 7th July 2009 21:43
Help configure Postfix to use alt port 465 or 587 BoloMarkIII Installation/Configuration 10 16th March 2009 18:57


All times are GMT +2. The time now is 09:50.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.