Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #11  
Old 25th November 2011, 18:48
dkearns dkearns is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 7
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Code:
######################################################
# This virtual host contains the configuration
# for the ISPConfig controlpanel
######################################################

 Listen 8888
NameVirtualHost *:8888

<VirtualHost _default_:8888>
  ServerAdmin webmaster@localhost

  <IfModule mod_fcgid.c>
    DocumentRoot /var/www/ispconfig/
    SuexecUserGroup ispconfig ispconfig
    <Directory /var/www/ispconfig/>
      Options Indexes FollowSymLinks MultiViews +ExecCGI
      AllowOverride AuthConfig Indexes Limit Options FileInfo
      AddHandler fcgid-script .php
      FCGIWrapper /var/www/php-fcgi-scripts/ispconfig/.php-fcgi-starter .php
      Order allow,deny
      Allow from all
    </Directory>
  </IfModule>

  <IfModule mod_php5.c>
    DocumentRoot /usr/local/ispconfig/interface/web/
    AddType application/x-httpd-php .php
    <Directory /usr/local/ispconfig/interface/web>
      Options FollowSymLinks
      AllowOverride None
      Order allow,deny
      Allow from all
          php_value magic_quotes_gpc        0
    </Directory>
  </IfModule>

  # ErrorLog /var/log/apache2/error.log
  # CustomLog /var/log/apache2/access.log combined
  ServerSignature Off


  <IfModule mod_security2.c>
    SecRuleEngine Off
  </IfModule>

  # SSL Configuration
  SSLEngine On
  SSLCertificateFile /usr/local/ispconfig/interface/ssl/ispserver.crt
  SSLCertificateKeyFile /usr/local/ispconfig/interface/ssl/ispserver.key

</VirtualHost>

<Directory /var/www/php-cgi-scripts>
    AllowOverride None
    Order Deny,Allow
    Deny from all
</Directory>

<Directory /var/www/php-fcgi-scripts>
    AllowOverride None
    Order Deny,Allow
    Deny from all
</Directory>
Reply With Quote
Sponsored Links
  #12  
Old 28th November 2011, 10:10
dkearns dkearns is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 7
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Good morning,

Ive just realised that the server/phpmyadmin link is working, which was set up in the /conf.d folder

Think this would be apache related then?

Thanks
Reply With Quote
  #13  
Old 29th November 2011, 23:32
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,735 Times in 2,571 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by dkearns View Post
Ive just realised that the server/phpmyadmin link is working, which was set up in the /conf.d folder
On port 8888?

Is this a stock ISPConfig, or did you modify its sources?

Could it be a firewall issue?
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #14  
Old 30th November 2011, 22:41
lifeisboost lifeisboost is offline
Senior Member
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 122
Thanks: 0
Thanked 2 Times in 2 Posts
 
Default

I just did an install on a dev server and ran into this issue. Try connecting with https as you can see in
/etc/apache2/sites-available/ispconfig.vhost

it has SSL engine on. I could not connect to it on http but as soon as i typed in https i connected fine.

Last edited by lifeisboost; 30th November 2011 at 22:55.
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to lifeisboost For This Useful Post:
vectorite (15th March 2012)
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Blank Page After SquirrelMail Login cejohnsonsr HOWTO-Related Questions 4 15th October 2010 05:12
Unable to get to login page after install icompany General 1 13th December 2009 09:08
SSL Install on ISPConfig Page on Port 81 b00gz Installation/Configuration 7 26th March 2008 19:12
Egroupware install bernholdt General 3 24th February 2008 14:28
Frequent blank page when first opening site? minezamac Installation/Configuration 3 1st May 2006 19:55


All times are GMT +2. The time now is 11:15.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.