Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 23rd November 2011, 14:34
VicHardy VicHardy is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Setting up ISPConfig3 on VMWare Linux - stuck on setup

I'm in the process of setting up ISPConfig 3 on a new VMWare Server running Debian.

Working through this page : http://www.howtoforge.com/perfect-se...ispconfig-3-p4
I'm up to editing the /etc/fstab however mine is setup as following.

Code:
proc  /proc       proc    defaults    0    0
none  /dev/pts    devpts  rw          0    0
So how would I modify the next steps in order for this to work?
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 25th November 2011, 17:42
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,740 Times in 2,575 Posts
 
Default

That's strange. On VMware, you should have a full /etc/fstab. Maybe you can create one by checking the output of
Code:
mount
(but please try this only if you know what you're doing, your system might become unbootable).
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Virtual Users And Domains With Postfix, Courier, MySQL And SquirrelMail-Problema jz_ HOWTO-Related Questions 9 14th September 2011 13:31
Some Questions About ISPConfig3 and my setup lyndonl Installation/Configuration 2 21st April 2011 12:28
Some errors after using iRedMail to setup mail server DaaX HOWTO-Related Questions 1 21st January 2010 15:27
How to setup Debian linux on a Dell server with RAID 1 Hans HOWTO-Related Questions 7 11th May 2006 00:10
How to setup Debian Linux on a Dell server? Hans Installation/Configuration 9 23rd January 2006 17:16


All times are GMT +2. The time now is 04:40.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.